La Jungla
backstage 8tv

Vero a San Marino i Phil Collins a 'El Circ'

Temps de lectura: 3 minuts

Aquesta setmana a El Circ vam parlar amb la Veronica d’Operación Triunfo 1. Sí, aquella que era amiga de la Rosa i que va arribar més lluny al concurs del que ni ella mateixa podia imaginar i encara no se sap per què.

És el que té El Circ, que ens divertim amb el que preparem, i també amb el que no preparem! I així seguirem fins al darrer dia que no sabem ni qui hi haurà

Doncs bé, ens vam connectar amb ella perquè ha presentat una cançó per ser la representant de San Marino a Eurovisió. Sí, sí, ja sé que tot plegat sembla molt absurd, però és que la vida està arribant a uns punts de surrealisme on ja no val la pena buscar explicacions a les coses. Doncs bé, la “Vero” ha presentat una cançó que es diu Army of One i que va compondre fa deu anys amb Phil Collen, guitarrista de Def Leppard. No és aquest el lloc per opinar sobre la cançó. De fet, ja ho faran a San Marino per decidir si finalment la trien com la seva representant a Eurovisió o no, però sí que gràcies a aquesta col·laboració hem rigut una mica al directe.

La “Vero” va entrar per Skype al programa i ens va començar a explicar la història de la cançó i en un moment donat va dir que l’havia compost amb el guitarrista Phil Collen, al que ja em perdonareu no tinc el gust de conèixer ni com a fan. Quan la ”Vero” el va citar va dir clarament que era el guitarrista de Def Leppard, i aquí i va quedar clar que no era PHIL COLLINS!!!! Bé, ens va quedar clar a tots excepte al gran Rocco que estava una mica despistat i va escoltar només la primera part de la frase, cosa que va portar que es preparés la gran pregunta que va venir després. 

“Com va néixer aquesta col·laboració amb Phil Collins”? Va preguntar.

Ja no recordo que vam dir després, només el riure de tothom, inclosa la “Vero”, que va arribar a la final d’OT i encara no sabem per què.

Suposo, Rocco, estimat company, que fins i tot devies estar sorprès de ser l’únic que havia caigut en fer la magistral pregunta. “Com pot ser que ningú li pregunti per Phil Collins? Ja li pregunto jo!

La veritat és que ha estat un dels moments més deliradament divertits de la setmana a plató i això que aquesta setmana hem ballat “El Baile de los pajaritos” en directe amb Maria Jesús i 'su acordeón'.

És el que té El Circ, que ens divertim amb el que preparem, i també amb el que no preparem! I així seguirem fins al darrer dia que no sabem ni qui hi haurà. Com OT 1, que no sabíem qui arribaria a la final i va arribar la Vero. Coses que passen.

PD: ROCCO, ET DEIXO UNA FOTO DE PHIL COLLEN I UNA ALTRA DE PHIL COLLINS PER SI TE’LS TROBES PEL CARRER SÀPIGUES QUI ÉS QUI.

 

Categoria: La Jungla