La Jungla
Maruja Torres amb Jordi Évole a 'Lo de Évole'
Foto: Maruja Torres amb Jordi Évole a 'Lo de Évole' | La Sexta
Televisió

Maruja Torres relata els abusos que va patir: "Em va intentar besar i li vaig arrencar un tros de llavi"

Barcelona.
Temps de lectura: 3 minuts
Maruja Torres amb Jordi Évole a 'Lo de Évole'
Foto: Maruja Torres amb Jordi Évole a 'Lo de Évole' | La Sexta

Maruja Torres ha fet un repàs de la seva trajectòria professional i afectiva amb Jordi Évole a la nova entrega de Lo de Évole. Gaudint de la seva retirada professional, amb 80 anys, la periodista i escriptora ha parlat sense embuts de les seves experiències vitals.

Al detall: Maruja Torres ha explicat que va ser després de trencar una llarga relació quan va començar amb el periodisme, un sector “dominat pels homes” on la periodista va patir episodis d’assetjament. 

  • El primer cop va ser a La Paloma, una sala barcelonesa, on després de lligar “amb un home molt guapo”, va demostrar ser una espècie de psicòpata: “Vam entrar a la seva habitació i vaig veure tots els quadres raríssims fets per ell. Llavors, va començar a cagar-se en les dones”. A continuació, l’home la va penetrar per, posteriorment, plorar i confessar-li que “no tenia bona relació amb les dones”.
  • En una altra ocasió, aquest cop assetjament laboral, un cap seu li va proposar anar a prendre un whisky. Ella, amb 21 anys, va accedir, però al cotxe es va adonar que ell tenia altres intencions: “Buscava, primer, si podia follar-me i, després, desprestigiar-me”. Quan se li va llençar, Torres es va defendre mossegant-li el llavi. La periodista té un motiu clar d’aquest assetjament: “No és el sexe, és la humiliació... el poder”.

En profunditat: Maruja també ha accedit a parlar dels episodis més foscos de la seva infància: “El meu pare era un maltractador que se’n va anar i ens va deixar”.

  • L’escriptora ha explicat que l’abandonament del seu pare, quan tenia 7 anys, la va afectar molt, tot i ser un maltractador i un alcohòlic: “Això et marca amb els homes, busques homes que et deixin... i qui millor que els casats”.
  • També, ha dit que els episodis que va viure durant la seva infància "els porta a l'esquena, però sense motxilla". I també ha explicat que, tot i no desitjar-li a ningú el mateix, "és qui és perquè ha fet el contrari de tot".

A més: Tot i reconèixer haver gaudit molt del sexe en parella, Maruja ha confessat que ja no ho troba a faltar: “El sexe amb un mateix no finalitza mai. Jo, quan em masturbo, penso en el dit o el dildo, però no penso en res més”.