La Jungla
Foto: | RTVE
Xarxes

La cantant Nina posa més llenya al foc: foto per desvincular-se de les seves arrels catalanes

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | RTVE

La cantant Nina està de plena actualitat després de les paraules que fa uns dies va pronunciar al seu pas per TV3, en el programa dels matins presentat per Helena Garcia Melero.

Què sabem? Nina, la que va ser directora de l'acadèmia d'Operación Triunfo, ha causat un grandíssim malestar amb les declaracions que ha fet en els últims dies. La cantant i actriu ha renegat dels seus orígens catalans, ha dit que a Catalunya no se sent estimada pel públic ni pels mitjans de comunicació i que la societat catalana és una societat "fosca i emprenyada". Unes paraules que li han valgut moltíssimes crítiques i que han molestat a molts. Entre ells a la periodista Pilar Rahola, que a través del seu compte de Twitter, ha atacat a la cantant amb un missatge que no para de rebre comentaris i 'm'agrada'.

Què ha fet? La cantant Nina, que actualment viu a Madrid per motius de feina, ha posat més llenya al foc a les declaracions que fa uns dies, el 17 de febrer, va pronunciar en el programa Tot es mou. En el seu compte d'Instagram, on suma quasi 22.000 seguidors, ha compartit una imatge per marcar distància de les seves arrels catalanes i deixar clar que el que va dir a TV3 de Catalunya i dels catalans realment ho pensa. Una foto on Nina apareix vestida d'una manera molt cridanera. Ho fa amb dues enormes flors al cap de color vermell i un vestit de sevillana negre amb enormes volants a les mànigues i estampat de flors. Parlem d'això:

En profunditat: Una imatge que Nina ha compartit amb motiu del Dia d'Andalusia, que cada any se celebra el 28 de febrer. "Feliç dia d'Andalusia. Terra dels meus avis Juan i Catalina", escriu la de Barcelona amb l'emoticona de dos cors de color vermell.

Per acabar: Una polèmica, sobre les seves arrels catalanes i el maltractament que segons ella rep a Catalunya, de la qual podria parlar aquesta nit de dimecres 1 de març en el programa Las tres puertas. Un espai presentat per la també catalana Maria Casado a La 2 a partir de les deu de la nit.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Instagram Música