La Jungla
backstage 8tv

I el 'sorpasso' va arribar

Temps de lectura: 2 minuts

No me'n refio massa d’aquells que diuen que mai s'alegren de les desgràcies dels altres. Mai?, mai?, mai? Mireu, jo em considero una bona persona, però hem de reconèixer que tots en portem una de dolenta dins nostra. La diferència, entre nosaltres, és en quin tant per cent la deixem sortir. Jo crec que molt poc. Procuro que gens. Intento ser una bona persona tota l’estona, però no us negaré que el dijous al matí quan vaig veure que per primera vegada EL CIRC superava el ZONA FRANCA en audiència, números d’espectadors i target comercial, em va sortir un somriure. Això és de mala persona? Doncs no ho sé, la veritat, però és el que va passar i no ho vull amagar.

Com diria el “Cholo” Simeone, és anar partit a partit. Aquesta setmana hem guanyat un derbi, però en juguem un cada nit. I els lluitarem tots

Fer EL CIRC és molt divertit i també molt dur. Les xifres d’audiència algunes vegades ens posen tristos i moltes ens donen alegries, però el sorpasso no havia arribat mai, i guanyar al rival quan el rival és un transatlàntic i tu una llanxa a motor, la veritat, és que és un gust, un plaer.

No li desitjo el mal a ningú, només vull que a nosaltres ens vagi bé. Conec a moltes persones que treballen al Zona Franca. Algun d’ells el considero amic, i el dia abans de començar el programa amb el Joel Díaz els hi vaig desitjar sort. 

Fins i tot el dia abans que Danae Boronat s’estrenés com a presentadora de la segona etapa del programa ens vam creuar uns whatsapps de molta sort ella i jo. Personalment, em semblen una gent sensacional. Ara, professionalment, el sorpasso sent bé quan ets, de moment, el peix petit.

Em considero una bona persona, però hem de reconèixer que tots en portem una de dolenta dins nostra. La diferència, entre nosaltres, és en quin tant per cent la deixem sortir

Treballo en el programa que vull, tinc aquesta sort. I amb un equip que, com ja he dit alguna vegada, s’ha convertit en una segona família, així que m’alegro per mi i per tots. Això, com diria el “Cholo” Simeone, és anar partit a partit. Aquesta setmana hem guanyat un derbi, però en juguem un cada nit. I els lluitarem tots.

Llarga vida a EL CIRC.

Categoria: La Jungla