La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

Rosalía, culé, celebra la victòria del Barça contra el Madrid en el Camp Nou

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

La cantant catalana Rosalía Vila està molt contenta de la victòria del Barça contra el Reial Madrid. Un partit que es va disputar la nit de diumenge 19 de març en el Camp Nou.

Què sabem? El Barça, en el seu partit contra el Reial Madrid, va lluir una samarreta molt especial. Una samarreta amb el logo del darrer àlbum de la cantant catalana, Motomami, estampat en negre en la part frontal. Una col·laboració entre la plataforma Spotify i el FC Barcelona que té per objectiu unir el món del futbol i la música.

Què ha passat? Rosalía, com a bona culé, no es va perdre el partit del Barça contra el Reial Madrid. El va veure amb la seva germana mentre menjaven un enorme bol de crispetes, tal com ella mateixa ha publicat a les xarxes. El seu nòvio, Rauw Alejandro, tampoc es va perdre el partit. Tot i que el cantant en lloc d'anar a favor del Barça, anava a favor del Reial Madrid.

A més: Rosalía i Rauw Alejandro, abans de començar el partit, van fer les seves apostes. Rosalía va guanyar, ja que va apostar a favor del Barça, mentre que Rauw Alejandro va perdre. Per aquest motiu, tal com ha publicat ell mateix en el seu compte d'Instagram, li tocarà, durant un mes, fregar i escombrar la casa que comparteix amb la cantant.

La fotografia: Per celebrar la victòria del Barça, Rosalía, en el seu compte d'Instagram, en les seves històries, ha compartit una imatge que ha cridat l'atenció de molts. La catalana s'ha retratat lluint la seva samarreta del Barça, mentre fa un petó a l'escut. "Felicitats Barcelona", escriu la cantant. I afegeix: "Oleeeeeeeee". Tot rematat amb una enorme emoticona d'un cor de color vermell.

Per acabar: La samarreta del Barça, amb el logo del darrer àlbum de Rosalía, també la lluiran les noies del FC Barcelona Femení. Ho faran el pròxim 25 de març a l'estadi Johan Cruyff en el seu partit contra el Reial Madrid. Una samarreta que està a la venda per 400 euros.

 

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Rosalía