La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

L'anunci més esperat per tothom de Rosalía i Rauw Alejandro: "Em moro"

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

La cantant catalana esvalota les xarxes amb la publicació que fa en el seu compte d'Instagram durant les darreres hores.

Què sabem? Rosalía ha fet embogir als seus fans amb l'anunci que ha compartit en les xarxes socials. Una notícia molt esperada que la de Sant Esteve Sesrovires ha fet pública molt contenta i il·lusionada. No és per a menys. Una publicació que no para d'acumular comentaris i 'm'agrada'.

Què ha passat? La de Motomami ha anunciat que pròximament, i després de molt temps junts, ella i Rauw Alejandro uniran les seves veus per llançar al mercat les seves tres primeres cançons junts. Una col·laboració esperadíssima per tots els fans de la parella, que des de fa molt temps no han parat de reclamar-ho una vegada i una altre. Tres cançons, que es titularan, Beso, Vampiro i Promesa, que estaran disponibles dintre de pocs dies, concretament el 24 de març. L'anunci de Rosalía a les seves xarxes socials és aquest:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LA ROSALÍA (@rosalia.vt)

Els comentaris: Molts són els seguidors, amics i companys de Rosalía que no han dubtat a reaccionar al sorprenent anunci de la cantant de Sant Esteve Sesrovires. "No estem preparats", "Cau el món", "Em moro", "Caic a terra", "La col·laboració dels nostres somnis" o "Marquem la data en el calendari" són només alguns dels molts missatges, més de 14.000, que es poden llegir.

Per acabar: Un anunci de col·laboració amb Rauw Alejandro, amb qui porta sortint més de dos anys, que arriba pocs dies després d'anunciar, també a través del seu compte d'Instagram, totes les actuacions que té previstes fer durant la primera meitat del 2023. Rosalía, entre altres, actuarà a Buenos Aires, Barcelona, Madrid o París. Un anunci de nous concerts que la cantant catalana va fer oficial amb una imatge seva molt cridanera, sense sostenidors, ulleres de sol i calcetes i mitjons vermells.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Rosalía Música