Cultura i Pantalles
El youtuber i els ballarins en el concert al Perú
Foto: El youtuber i els ballarins en el concert al Perú | Instagram / @ioa_______
Cantants

Una Rosalía "fake" aplega més de 3.000 persones en un concert al Perú

Temps de lectura: 2 minuts
El youtuber i els ballarins en el concert al Perú
Foto: El youtuber i els ballarins en el concert al Perú | Instagram / @ioa_______

Rosalía va recórrer durant sis mesos el món sencer amb la seva gira Motomami World Tour. La cantant catalana va passar per alguns dels escenaris més importants d'Europa, Amèrica del Nord i Amèrica del Sud, tot i això, alguns països no els va poder visitar.

Què en sabem? Un d'aquests països és el Perú, on els seguidors es van quedar amb les ganes de veure l'espectacle de l'artista.

  • Malgrat que la catalana no va poder passar amb el seu tour pel país, hi ha qui s'ha inventat una solució.
  • Un reconegut youtuber peruà anomenat iOA (Ioanis Patsias Morales) va recrear el show de Rosalía perquè els seus fans poguessin gaudir de les seves cançons i balls en directe.

A la pràctica: El youtuber va dur a terme el Miji Show, un espectacle musical que volia retre homenatge al Motomami World Tour, a l'Anfiteatre del Parque de la Exposición, al Perú.

  • Ioanis es va vestir com la cantant catalana i va fer playback mentre sonaven algunes de les seves cançons més icòniques.
  • Tot plegat, acompanyat de moltes coreografies, ballarins, efectes de llums i inclús algun canvi de vestuari.
  • No van faltar temes com Saoko, Despechá o Biscochito.
  • Amb tot, el creador de contingut va actuar per més de 3.000 persones.

Què diu? "Quan era un nen, replicava concerts tancat a la meva habitació perquè ningú em veiés. I no puc creure que molts anys després estigui fent això davant de més de 3.000 persones... Sense vosaltres, això no seria possible. Us estimo!", va dir el youtuber en un moment del concert dirigint-se al públic. 

Finalment: Un espectacle que va tenir lloc el 3 de març i que no ha tardat a fer-se viral a les xarxes socials amb diversos fragments de les cançons de l'espectacle.

Etiquetes: Youtube Rosalía