La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

Rosalía arrisca com mai: vestit transparent, calcetes a la vista i sense sostenidors

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

La cantant Rosalía Vila mai deixa de sorprendre amb la roba que llueix en les seves aparicions públiques.

Què sabem? El dimecres 1 de març a la nit ha tingut lloc a Los Angeles, en el YouTube Theatre, l'entrega dels premis Billboard Women in Music Awards 2023. Uns premis on la cantant de Sant Esteve Sesrovires s'ha alçat amb el reconeixement a Productora de l'Any. Un premi amb el qual Rosalía ha fet història, convertint-se en la primera cantant a aconseguir-lo. Enhorabona.

El conjunt: Per a l'ocasió, la cantant ha sorprès molt amb el conjunt que s'ha posat. I és que la catalana ha anat un pas més enllà i s'ha atrevit amb un impactant modelet amb el qual no ha deixat quasi res a la imaginació. Rosalía, que segueix al peu de la lletra les tendències de la moda, ha lluït un vestit transparent amb brillants incrustats de color negre. Un vestit que ha combinat amb unes altes botes també negres fins als genolls, maquillatge molt senzill i el cabell recollit. Molt guapa.

En profunditat: El que ha cridat l'atenció de l'atrevit look de Rosalía han estat les transparències. Unes transparències amb les quals la cantant s'ha passejat per la catifa blava mostrant a tothom les seves calcetes negres. Rosalía, a més, no s'ha posat sostenidors. Tot i que per no ensenyar més del compte, ha lluït, a sobre del vestit transparent, un jersei de coll alt negre molt curt, arran dels mugrons. Parlem d'això:

Per acabar: Aquest darrer premi de Rosalía se suma a tots els que la cantant ha anat guanyant des que va començar a despuntar en el món de la música. El passat mes de febrer, en els premis Grammy, Rosalía, per segon any consecutiu, va alçar-se amb el reconeixement a millor àlbum llatí rock o alternatiu pel seu disc Motomami.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Moda Música