La Jungla
Foto: | Europa Press
Xarxes

Rosalía anuncia gira d'actuacions amb una foto molt picant: topless i calces vermelles

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Europa Press

La cantant catalana Rosalía Vila es prepara per afrontar una temporada molt intensa d'actuacions, on viatjarà moltíssim d'un lloc a un altre.

Què sabem? Rosalía ha alegrat molt als seus seguidors, anunciant nova gira d'actuacions, i també ha pujat molt la temperatura. I és que ha publicat una foto molt picant, on apareix sense sostenidors i calcetes vermelles, per desvetllar tots els llocs on actuarà en els mesos vinents.

Què ha dit? "Es ve un any de festivals i de coses noves". Aquest ha estat el missatge que Rosalía ha publicat en el seu compte d'Instagram. Un escrit que ha compartit amb tres emoticones en forma de cor. Una publicació a les xarxes que ha fet durant el dijous 9 de març i acumula molts comentaris i 'm'agrada', arribant quasi a un milió i mig.

La imatge: Per anunciar les properes actuacions musicals que farà arreu del món, Rosalía Vila s'ha valgut d'una imatge seva molt picant que ha cridat l'atenció de molts. No és per a menys. Una foto artística i bonica on la catalana de Sant Esteve Sesrovires, amb el cabell recollit en dues trenes i lluint unes ulleres de sol fosques, apareix tapant-se els pits amb uns guants d'esquiar negres i lluint unes calcetes de color vermell, molt fines pels costats. Un estilisme impactant i suggerent que remata amb un enorme collar i uns mitjons també vermells. La imatge és la següent:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LA ROSALÍA (@rosalia.vt)

Per acabar: Una agenda d'actuacions on Rosalía visitarà, entre altres llocs, Buenos Aires, Sao Paulo, Madrid, Milà o París. També visitarà Barcelona, la seva ciutat preferida i on sempre s'escapa quan té ocasió. Ho farà el dia 3 de juny amb motiu del festival de música, Primavera Sound. Tots aquells que vulguin veure a la cantant podran fer-ho pagant 125 euros que és el que val l'entrada pel dia 3 de juny, que cau en dissabte.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Rosalía