La Jungla
Foto: | Europa Press
Famosos

Enxampen a Harry Styles morrejant-se amb una conegudíssima model internacional

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Foto: | Europa Press

El cantant nascut en el Regne Unit, Harry Styles, i la model estatunidenca, Emily Ratajkowski, són la nova parella del moment. Les xarxes treuen fum després que s'hagi publicat un vídeo on se'ls veu fent-se un apassionat petó en els carrers de Tòquio, al Japó, on tots dos han coincidit recentment.

Per què és important? Ningú s'esperava aquesta nova relació ni hi havia cap indici del seu romanç fins a l'aparició del vídeo.

A més: En un altre vídeo se'ls veu ballant i divertint-se al carrer.

  • Encara no hi ha detalls de la relació, però podria ser que la model s'hagués desplaçat a Tòquio per reunir-se amb Harry Styles que està en plena gira 'Love On Tour' i que tot just havia fet un concert a la ciutat asiàtica.

Backgrpound: Una font propera a Harry Styles havia destapat al mitjà anglès The Mirror, que aquest havia iniciat una nova relació, o almenys que estava coneixent algú nou.

  • Després del rebombori que va causar la seva última relació amb Olivia Wilde, i tots els detalls que se'n van publicar des del principi, sembla que el cantant ha optat ara per la discreció.
  • La ruptura amb Olivia Wilde va ser dura i àmpliament retransmesa. El cantant va quedar molt tocat.
Categoria: La Jungla
Etiquetes: Música Model