La Jungla
Foto: | Europa Press
Televisió

Gisela Lladó posa fina Rosa López després de la seva desastrosa actuació a Barcelona

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Europa Press

La cantant catalana, Gisela Lladó, ha parlat de la seva companya d'Operación Triunfo, Rosa López, en el programa de 8tv on col·labora, El Circ.

Què sabem? Durant el cap de setmana Rosa López va participar en una festa, Bcn Eurovision Party, que es va celebrar a Barcelona en motiu del festival d'Eurovisió. Una celebració on també va participar la cantant catalana Beth, que després de 20 anys, va tornar a cantar per primera vegada la mítica cançó Dime.

Què ha passat? Rosa López està en boca de tothom per la seva pèssima actuació durant la celebració que va tenir lloc a Barcelona. La cantant nascuda a Granada no va estar gens afinada i totes les cançons que va entonar van ser un autèntic desastre. Un fet del qual Gisela Lladó, al seu pas pel programa El Circ, n'ha parlat sense pèls a la llengua.

Què ha dit? La cantant catalana, sense pèls a la llengua, ha comentat l'actuació de Rosa López, on va interpretar temes com Europe's living a celebration o Quédate conmigo.

  • "Són cançons molt difícils. Si trobes que tens alguna dificultat no sé per què t'exposes a cantar temes així".
  • "La cançó de Pastora Soler només la pot cantar Pastora Soler. No té l'afinació ni tampoc dona les notes".

Per acabar: A través del seu compte d'Instagram, i després de totes les crítiques rebudes, Rosa López ha publicat un comunicat per donar les gràcies per tot el suport rebut. També diu: "He estat rebent moltes crítiques de l'actuació del passat dissabte. Mai és fàcil conviure amb l'odi i les crítiques. La música sempre ha estat el meu refugi i la meva passió. I sempre ho serà. Cada artista afronta les situacions de la millor manera que pot i a vegades les coses no surten com un s'imagina". Un llarg comunicat on Rosa López no demana perdó per la seva pèssima actuació. La gran pregunta és: tornaran els diners a totes les persones que van pagar per veure cantar, o millor dit desafinar, Rosa López?

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Televisió 8TV