La Jungla
Foto: | Europa Press
Xarxes

Accidentada actuació de Rosalía a Brasil: fa patir amb el que li passa a l'escenari

Barcelona.
Temps de lectura: 3 minuts
Foto: | Europa Press

La cantant catalana Rosalía Vila es troba de gira per Amèrica del Sud, on està actuant a diferents països. Fa 48 hores actuava a Colòmbia i recentment ha actuat a Brasil.

Què sabem? La nit del diumenge 26 de març Rosalía va actuar a Sao Paulo en l'Autódromo de Interlagos. Ho va fer en el marc del festival Lollapalooza on va actuar davant de més de 100.000 persones. Un multitudinari concert on la catalana va confirmar que no només és una autèntica motomami, sinó tot un fenomen de masses.

Què ha passat? Durant la seva actuació, molt aclamada, Rosalía Vila va interpretar un total de 22 cançons. Ho va fer amb un cos de ballarins i amb una escena minimalista per donar importància, com sempre, a la seva imatge i veu.

En detall: L'actuació de Rosalía anava d'allò més bé quan de cop i volta a punt va estar de mastegar-se la tragèdia. La cantant, davant seu, tenia diversos ventiladors negres d'enorme mida. Uns ventiladors per generar-li una mica d'aire fresc, a causa de l'escalfor dels focus i de la calor que feia a Brasil. Uns ventiladors que a punt van estar de jugar-li una mala passada. I és que en un moment determinat, les extensions de Rosalía es van enganxar amb un dels ventiladors i a punt va estar de perdre part de la seva melena. Per sort tot va quedar en un ensurt i Rosalía només va perdre un tros de les seves extensions. "El meu cabell s'ha quedat enganxat aquí", deia en anglès preocupada per la seva cabellera. La gent del públic cridava. "Hi ha una extensió aquí"; deia mentre intentava moure el ventilador. Tot seguit, gent de l'equip tècnic apareixia sobre l'escenari per ajudar la cantant. Després d'uns segons de patiment, Rosalía aconseguia treure la seva extensió del ventilador. "Algú la vol?", preguntava. Vídeo del moment:

Per acabar: Un vídeo a les xarxes socials que no para d'acumular reproduccions. Però Rosalía, fent gala del seu art, va saber torejar la situació a la perfecció. Tota una artista. Un accident que esperem que no passi el dia del seu casament. Una data molt especial per a la cantant, després que Rauw Alejandro li hagi demanat per casar-se. Un anunci que va sorprendre molt a la cantant i amb el qual va acabar plorant. Un anunci per casar-se que es pot veure en la part final del videoclip Beso, que Rosalía ha publicat fa pocs dies amb la seva parella, i futur marit, Rauw Alejandro.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Rosalía