La Jungla
Foto: | Europa Press
Xarxes

La notícia de Rosalía que posa cap per avall les xarxes socials: "podria estar embarassada"

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Europa Press

La cantant Rosalía Vila es troba de gira per Amèrica. Fa uns dies actuava a Brasil i pròximament farà parada a Mèxic i a Indio, a Califòrnia, per actuar en el popular festival Coachella.

Què sabem? El nom de Rosalía Vila sona amb molta força en els últims dies després del rumor que corre de la cantant. Un rumor que de moment no ha estat confirmat ni per Rosalía, ni per la seva parella Rauw Alejandro, ni tampoc per ningú proper a la cantant. No obstant això, els seguidors de Rosalía estan revolucionats i no paren de parlar del tema.

Què ha passat? Segons afirma la revista Variety, una revista dels Estats Units dedicada al món de l'entreteniment, la cantant catalana i Rauw Alejandro, la seva parella des de fa diversos anys, estarien esperant el seu primer bebè. Es diu que Rosalía podria estar embarassada de dos mesos. Una notícia que no se sap si és veritat o no, però que ha revolucionat els fans de la parella i ha servit perquè sorgeixin tota mena de teories al respecte. La publicació que ha embogit els fans de la parella és la següent:

En profunditat: Una de les teories que més força està agafant és la que està relacionada amb el seu casament. Rosalía i Rauw Alejandro, en el videoclip de la seva cançó Beso, van anunciar al final que es casaven. Un casament que moltes persones ara diuen que tindrà lloc perquè la cantant ha sabut que estava embarassada i es vol casar abans no neixi la seva criatura.

Per acabar: Una notícia d'un possible embaràs de Rosalía que coincideix amb la portada que ella i Rauw Alejandro han fet per la revista Billboard. Una portada on tots dos apareixen espectaculars presumit d'amor i complicitat. El cantant Rauw Alejandro en un segon pla, vestit amb un conjunt negre, mentre que Rosalía Vila apareix en un primeríssim pla, lluint un espectacular i atrevit vestit de color vermell fet de reixeta que deixa entreveure el seu bonic cos.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Rosalía