La Jungla
Foto: | TVE
Xarxes

Julia Otero, com mai l'has vist, arrasa a les xarxes: sense roba i només amb una tovallola

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | TVE

La periodista i presentadora Julia Otero sorprèn molt a tothom amb com es deixa veure, radiant i estupenda, a punt de fer 64 anys.

Què sabem? Julia Otero ha posat les xarxes socials cap per avall amb el vídeo que ha compartit en el seu compte d'Instagram. Un vídeo on apareix amb la còmica Carolina Iglesias, que durant uns mesos ha estat la seva mà dreta en el programa de TVE, Días de tele. En el vídeo també surt la cantant catalana Vicco.

Què ha passat? Julia Otero ha deixat a tothom amb la boca oberta amb el vídeo de Tik Tok que ha fet amb la seva companya Carolina Iglesias. Un vídeo on Otero, amb la cara maquillada i pentinada, apareix en els camerinos de la Televisió Pública abans de vestir-se per entrar a plató. Otero no porta roba, només unes botes negres, i apareix embolicada en una tovallola clara que s'aguanta amb les mans, a la zona del pit, perquè no li caigui. Tot seguit, la presentadora tapa la càmera amb la mà i el següent que es veu és a ella, Carolina Iglesias i a la cantant Vicco en el plató de Días de Tele, vestides i radiants. Parlem d'això:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Julia Otero (@otero_julia)

En profunditat: Un vídeo a les xarxes que acumula molts comentaris i 'm'agrada'. Entre altres coses es poden llegir missatges com: "Julia tiktoker", "Quina pena que acabeu el programa", "Hauries de sortir més per la tele perquè ets la millor", "Espero que tornis a fer un programa aviat", "Ets el meu referent" o "Et trobarem a faltar".

Per acabar: Va ser a principis d'any quan Julia Otero, després de deu anys sense fer-ho, va tornar a presentar un programa. Un espai nocturn que s'ha emès els dimecres a la nit i que s'han anomenat Días de Tele. Un programa d'entreteniment que ha tingut unes dades d'audiència irregulars i que Otero, que presenta un programa de ràdio diari a l'emissora Onda Cero, ha deixat en l'aire si tornarà o no per fer una segona temporada.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: RTVE Instagram