La Jungla
Imatge del programa 'Eufòria'
Foto: Imatge del programa 'Eufòria' | TV3
TV3

Surt a la llum la sorprenent xifra que cobren els concursants d'Eufòria

Temps de lectura: 2 minuts
Imatge del programa 'Eufòria'
Foto: Imatge del programa 'Eufòria' | TV3

Ha transcendit la quantitat de diners que cobren els concursants del talent show de cant 'Eufòria', de TV3. I és una xifra que ben segur sorprèn, tot i que ho fa encara més el que cobraven la temporada anterior.

En detall: El diari 'Ara' ha publicat la retribució que TV3 i la productora Veranda han pactat per als 16 participants del reeixit concurs de la televisió pública catalana. Tots ells ingressen 264 euros nets per cada setmana que aconsegueixen superar amb vida al format; això és el salari mínim interprofessional (SMI).

D'on venim: Aquesta xifra és major al sou que tenien la passada temporada, ja que no cobraven ni un euro. I hi ha un responsable directe d'això, en Triquell.

  • Ell va explicar a diverses entrevistes per promocionar el seu disc 'Entre fluids' que estava independitzat però que va necessitar tornar a casa dels pares perquè, com que el programa necessita una dedicació plena, no tenia com pagar les factures. És per això que els responsables van decidir pagar-los l'SMI ni que sigui.

A més: Aquesta és una mostra de com aposta de fort TV3 per 'Eufòria', juntament amb l'augment del pressupost que hi destina enguany.

  • Mentre que la primera temporada comptava amb poc més d'un milió d'euros (1.050.490, que van acabar sent-ne 1.386.471), l'actual gairebé arriba als dos milions (1.900.601 euros). Tanmateix, la Corporació ho justifica amb l'increment de l'IPC, de la despesa energètica i el sou dels concursants.

Mentrestant: Els creadors del reconegut programa Operación Triunfo, Josep Maria Mainat i Toni Cruz, han presentat una denúncia contra el talent show de TV3 'Eufòria' per presumpte plagi.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: TV3 Televisió