La Jungla
Daniel Anglès, amb Eloi Vila a 'Al cotxe!'
Foto: Daniel Anglès, amb Eloi Vila a 'Al cotxe!' | TV3
Televisió

Dani Anglès d'Eufòria, el marit i la decisió de no tenir fills: "Em sento incapaç"

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Daniel Anglès, amb Eloi Vila a 'Al cotxe!'
Foto: Daniel Anglès, amb Eloi Vila a 'Al cotxe!' | TV3

Daniel Anglès, coach de l'exitosa Eufòria, ha estat un dels convidats que aquest dijous ha pujat Al cotxe! d'Eloi Vila. Una entrevista íntima, en la qual l'actor ha revelat per què el seu marit i ell han decidit no tenir fills.

Què sabem? A TV3, l'artista ha explicat que en té prou amb els seus dos nebots —que són també els seus fillols—, fills de la seva germana. "Me'ls estimo com si fossin meus. He abocat aquesta necessitat completament en ells", reflexiona. Sobre la possibilitat de tenir els seus propis fills amb el seu marit, diu que té "claríssim" que no ho farà.

Què diu Daniel Anglès?

  • "Admiro molt la gent que ho fa, però veig el sacrifici que suposa".
  • "Em sento incapaç de fer el sacrifici d'adaptar la meva vida, com la meva germana, pel fet de tenir fills".
  • "Amb el meu marit Víctor coincidim amb això, és una cosa que ell tenia més clara que jo des de l'inici".
  • "Tenim un tipus de ritme i d'horaris, ens agrada viatjar...".
  • "Hi ha molts actors i actrius que tenen família, però nosaltres som feliços com som".

Qui és el seu marit? Cantant, actor i compositor de Barcelona, el marit de Daniel Anglès és Víctor Arbelo, que es troba immers de ple en la cursa per Eurovisió. L'artista aspira a representar el petit estat de San Marino al festival europeu de la cançó, que es farà a Liverpool el proper 13 de maig. Aquest dissabte 25 de febrer es coneixerà el nom del candidat oficial, entre els quals hi ha altres famosos com la triunfita Verónica Romero.

 
 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Daniel Anglès (@danielangles)

A més, en Daniel i el Víctor han deixat Barcelona, i ara gaudeixen d'una vida molt més tranquil·la a Castellví de Rosanes, al Baix Llobregat. Amb Eloi Vila, Anglès confessa que "era urbanita", però ara té gallines i hort. "Abans em semblava que s'havia d'estar a la ciutat, i ara soc feliç. M'aixeco al matí, veig Montserrat, respiro aire net, la pell la tinc millor... Em fa molt feliç, m'he tornat molt familiar. M'agrada que la gent vingui a casa. Però fills, què va", reflexiona.

Per acabar: Amb Daniel Anglès (i l'actor Ferran Rull de Bojos per Molière), Al cotxe! de TV3 ha fet un 7,6% de share i 65.000 espectadors, dos punts menys que el programa de la setmana passada amb Carme Pla i l'eufòric Triquell.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: TV3 Televisió