La Jungla
Carme Pla, aquest dijous 'Al cotxe!'
Foto: Carme Pla, aquest dijous 'Al cotxe!' | TV3
Televisió

Carme Pla commou amb la tràgica mort de la seva germana a TV3

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Carme Pla, aquest dijous 'Al cotxe!'
Foto: Carme Pla, aquest dijous 'Al cotxe!' | TV3

Carme Pla ha estat una de les dues convidades d'aquest dijous Al cotxe! de l'Eloi Vila, després de l'entrevista al Triquell d'Eufòria i els seus problemes de salut mental. A TV3, l'actriu vallesana ha recordat la mort de la seva germana fa més de 30 anys.

Què sabem? Carme Pla és filla d'una família tèxtil de Terrassa. Ella és la petita de tres germans. Pep Pla, actor de sèries de TV3 com Temps de silenci, és el gran. La mitjana, la Montse, va morir l'any 1992 després de contagiar-se del VIH i desenvolupar la malaltia. Així ho ha recordat l'actriu, visiblement emocionada, amb un nus a la gola.

Què diu Carme Pla? 

  • "La Montse va morir de sida. Va estar malalta, i va ser molt trist. El més trist que m'ha passat mai".
  • "Va passar el 1992. Tothom estava pendent de les Olimpíades, però jo no estava per això. Per mi aquell any va ser una altra cosa".
  • "Amb patacades grosses com aquesta, no et queda més que entomar-les i tirar endavant".

A més, Pla ha parlat també dels seus anys daurats a la televisió, quan va donar vida a la Sílvia de Jet Lag (2001-2006). Recorda la sèrie com un punt d'inflexió a la seva carrera, el públic la reconeixia pel carrer. Sobre un possible retorn de la sitcom d'èxit de TV3, l'actriu ho rebutja.

  • "Tornar-la a fer exactament, no. Ja ha passat el temps, nosaltres no som les mateixes. Més val deixar una cosa a dalt de tot que no estirar-la fins que va morint", diu a l'Eloi Vila.

Un altre apunt: La Carme, que ja ha fet 57 anys, ha reivindicat també el paper de les dones actrius més enllà dels 50. "Ens donen pocs papers protagonistes o potents", ha lamentat abans d'explicar que "per una noia de 30 anys, posen una mare de 40. Si no, és massa gran". Per això, Pla convida que els espectadors s'acostumin "a veure cares velles a la pantalla perquè no totes estem estupendes sempre".

Per acabar: Aquest dijous, Al cotxe! ha aconseguit remuntar l'audiència fins al 9,9% i 124.000 espectadors, després d'una tornada molt fluixa la setmana passada a la televisió. El primer programa de 2023 es va estimbar amb un 5,5% de share i 59.000 espectadors, la meitat que aquesta última entrega.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: TV3 Televisió Salut