La Jungla
Ana Rosa Quintana i un exhibicionista, aquest dimarts al matí
Foto: Ana Rosa Quintana i un exhibicionista, aquest dimarts al matí | Telecinco
Televisió

Ana Rosa talla un directe per la reacció d'un exhibicionista: "Mengeu-me la polla"

Barcelona.
Actualitzat: Dimarts, 25 d'abril de 2023. 13:33
Temps de lectura: 1 minut
Ana Rosa Quintana i un exhibicionista, aquest dimarts al matí
Foto: Ana Rosa Quintana i un exhibicionista, aquest dimarts al matí | Telecinco

Situació mai vista abans a El programa de Ana Rosa aquest dimarts al matí, durant una entrevista amb un home que ha amenaçat amb ensenyar els genitals en directe per televisió. La presentadora ha tallat la connexió d'immediat.

Què en sabem? El matinal de Telecinco havia connectat en directe amb en Roger, una de les persones que aquest cap de setmana va presenciar com la conductora d'un autobús de Barcelona feia fora un passatger que li feia comentaris sexuals. Quan li han fet la primera pregunta, l'home s'ha aixecat amb la intenció de mostrar el penis.

Què ha dit?

  • "La veritat, porto dues hores esperant i em podeu menjar la polla perquè és una vergonya".

En detall: Acte seguit, s'ha aixecat i s'ha posat les mans al pantaló. Abans que l'audiència pogués veure res, Ana Rosa Quintana ha tallat la connexió. "Fora, és un tarat", ha ordenat la presentadora.

Reacció: Després de tallar la videotrucada amb el Roger, la periodista ha celebrat que no hagi "tingut temps d'ensenyar-la". "La deu tenir molt lletja", ha fet broma des de plató. Abans, Joaquín Prat havia dit que "pressentia" que alguna cosa estava a punt de passar: "Amb aquella cara de gilipolles, segur que en feia alguna".

D'on venim? El programa de Ana Rosa volia parlar del vídeo d'una conductora d'autobús de Barcelona, que durant la matinada de dissabte va expulsar un home que li feia comentaris sexualitzats. Segons fonts de TMB, l'empresa operadora del servei ja ha obert una investigació.

Categoria: La Jungla