La Jungla
Foto: | Telecinco
Televisió

Monumental cabreig de María Patiño a 'Sálvame', acusada de vestir fatal: respon amb insults

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Telecinco

La col·laboradora i presentadora de Telecinco, María Patiño, ha perdut els papers davant de la càmera i ha protagonitzat un cabreig monumental.

Què sabem? María Patiño ha viscut una de les seves tardes més complicades en el programa Sálvame. Tot va passar durant el dimarts 25 d'abril quan l'espai dedicat al món del cor va rebre la visita de Fran Larrañaga, expert en moda.

Què ha passat? Parlant de María Patiño, l'expert en moda va dir que no sap vestir i que sempre va feta un autèntic quadre. Concretament va dir: "Mai es veu bé, és molt insegura d'ella mateixa i sempre vol més i més. La gent que treballa amb ella explica coses que per horari no puc dir". La cosa no es va acabar aquí. Larrañaga va continuar disparant contra Patiño i va afirmar: "Hauria de tenir a una persona que li digui les coses com són perquè porta roba d'ensenyar molt i no li queda gens bé".

En profunditat: María Patiño és una persona molt sensible, a diferència del paper que transmet quan està davant de les càmeres. També és una persona que dona molta importància al seu físic i a la seva imatge. Només cal tenir present tots els retocs que s'ha fet per veure's bé i semblar molt més jove del que és. "Mai he vist a una persona tan mentidera com ell. Mai he tingut cap problema amb cap estilista, ni tampoc amb cap botiga de roba que m'ha deixat roba per posar-me a la tele", va respondre María Patiño molt enfadada i ofesa.

Per acabar: Una demolidora resposta de Patiño a Larrañaga, que María va acabar de la següent manera: "Per sobre de tot el que aquesta persona està dient, fa 25 anys que treballo a la televisió com una filla de puta". La polèmica està servida, la moral de María Patiño molt tocada i el seu gust a l'hora de vestir a debat.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Telecinco