La Jungla
El futbolista brasiler
Foto: El futbolista brasiler | Europa Press
Dani Alves

L'exparella de Dani Alves es muda a Barcelona amb els fills: "És 100% innocent"

Temps de lectura: 2 minuts
El futbolista brasiler
Foto: El futbolista brasiler | Europa Press

Mentre que tothom li gira l'esquena a Dani Alves, acusat per violar una jove en una discoteca, la que va ser la primera esposa del futbolista, Dinora Santana, ha defensat al "100%" la seva innocència. 

Què en sabem? L'exparella d'Alves ha aterrat avui a Barcelona per mudar-se amb els seus fills, Dani i Victoria, per donar-li suport al futbolista empresonat preventivament.

  • Segons va explicar en primera persona, ella i els seus fills estan molt afectats amb l'empresonament del seu pare i han decidit venir a viure a prop d'Alves. Després de setmanes plantejant-ho, ha arribat i ha atès als mitjans que l'estaven esperant. 
  • Santana ha declarat que "per descomptat" segueix creient que el seu ex, Dani Alves, és innocent: "Això 100%. Mai hi ha hagut dubtes".

En profunditat: La família brasilera ha vingut a la capital catalana a mirar les escoles on els seus dos fills estudiaran el pròxim curs, que comença el setembre, data en la qual s'establiran definitivament a Barcelona per començar una nova etapa a prop d'Alves. 

  • Dinora Santana està tramitant un canvi de residència per, sobretot, ajudar a Alves, que es troba sol defensant la seva innocència. La que fins ara era la parella del jugador, Joana Sanz, li ha girat l'esquena, i la que va ser la seva primera esposa durant la primera etapa al Barça ha tornat a estrènyer relacions amb el futbolista.

Què ha dit? Preguntada per la que fins ara era la parella d'Alves, Joana Sanz, ha respost ras i curt, visiblement incòmode. "No sé res de Joana, de veritat. No sé res del seu matrimoni, això no m'incumbeix", ha explicat una mica nerviosa davant de les desenes de reporters.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Dani Alves