La Jungla
Cristo Báñez, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Cristo Báñez, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Famosos

Drama al món de la moda: troben mort el dissenyador Cristo Báñez als 41 anys

Barcelona.
Actualitzat: Dimecres, 10 de maig de 2023. 12:38
Temps de lectura: 1 minut
Cristo Báñez, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Cristo Báñez, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

Cristo Báñez, dissenyador i referent de la moda flamenca, ha mort aquest dimarts a casa seva a Sevilla als 41 anys d'edat. Era conegut també per haver estat assessor al programa Quiero ser de Sara Carbonero a Telecinco.

Què en sabem? Segons ha avançat el diari Huelva Hoy, Cristo Báñez ha estat trobat sense vida, aquesta passada nit, al seu domicili de la capital andalusa. De moment no han transcendit les causes de la mort, que ha causat commoció perquè no es coneixia que patís cap malaltia i aparentment tenia bon estat de salut.

En detall: Cristo Báñez es va dedicar durant anys a la seva passió, fer de modista. Però la fama del públic li va arribar a Mediaset. A Quiero ser va compartir plató amb influencers de la talla de Dulceida i Madame de Rosa, amb qui mantenia des d'aleshores una bona amistat.

  • Aquesta no era la seva primera aventura televisiva. El 2015, el dissenyador va fitxar per Telemadrid per presentar l'espai Este es mi look.

A més, pel que fa als seus dissenys de moda andalusa, ha vestit personalitats com Genoveva Casanova, la duquessa d'Alba o el fill d'Eva González el dia del seu bateig.

Per acabar: Després de conèixer la seva pèrdua, l'Ajuntament d'Almonte (Huelva), la seva ciutat natal, ha traslladat el condol a amics i familiars.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Famosos Moda Obituari