La Jungla
Blanca Paloma a la final d'Eurovisió
Foto: Blanca Paloma a la final d'Eurovisió | RTVE
Eurovisió

Així ha estat l'actuació de Blanca Paloma a Eurovisió 2023: torna a veure-la

Barcelona.
Actualitzat: Dissabte, 13 de maig de 2023. 23:08
Temps de lectura: 1 minut
Blanca Paloma a la final d'Eurovisió
Foto: Blanca Paloma a la final d'Eurovisió | RTVE

Blanca Paloma i el seu Eaea han sonat amb força aquest dissabte a la nit a l'M&S Bank Arena de Liverpool per la final d'Eurovisió 2023. Amb les seves cinc ballarines, la cantant alacantina s'ha mostrat segura i afinada sobre l'escenari, i es manté com una de les favorites a les cases d'apostes.

Què en sabem? Blanca Paloma ha cantat en vuitena posició, en una gala que retransmet íntegrament RTVE. Com a novetats, el gest de prendre la Lluna i de l'arquera amb fletxes que ja havia introduït els últims dies als assajos finals. Aquí el vídeo de l'actuació completa de l'artista aquest dissabte a Eurovisió:

En detall: Més enllà de la tècnica vocal, la representant d'Espanya ha fet una clara aposta per la imatge amb un vestuari molt comentat. Al pantaló de cuir blanc, que simula la pell d'una serp i simbolitza un creixement que deixa enrere les limitacions, cal afegir el cosset esculpit sobre el seu propi cos i que representa la fortalesa d'una armadura. Un treball artístic que vol explicar Eaea també a través de la moda.

Categoria: La Jungla