La Jungla
Blanca Paloma, a Liverpool pel festival d'Eurovisió
Foto: Blanca Paloma, a Liverpool pel festival d'Eurovisió | Europa Press
Famosos

Blanca Paloma i el nòvio: així és José Pablo, l'home que l'acompanya a Eurovisió

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Blanca Paloma, a Liverpool pel festival d'Eurovisió
Foto: Blanca Paloma, a Liverpool pel festival d'Eurovisió | Europa Press

Blanca Paloma compta les hores per pujar a l'escenari de Liverpool aquest dissabte. La representant d'Espanya a Eurovisió 2023 ja ho té tot a punt: immersa en els darrers assajos, està acompanyada en tot moment del seu equip. Coristes, ballarines i l'autor de la cançó, Eaea, són al Regne Unit amb ella. Aquest últim és, a més, la seva parella.

Què en sabem? Molt discreta amb la seva vida privada, Blanca Paloma mai no parla en públic del seu nòvio. Ja ho va intentar, sense èxit, Toñi Moreno, quan li va preguntar pel tema el passat mes de febrer, després del Benidorm Fest. Visiblement incòmoda, va respondre amb evasives. Però el secret de la cantant valenciana de 33 anys ha estat destapat aquest divendres pel diari El Español.

En detall: Segons el mateix mitjà, Blanca Paloma viu una preciosa història d'amor amb el madrileny José Pablo Polo, que en el seu cercle es fa dir només pel cognom. Units per la seva passió per la música, el nòvio de la cantant alacantina és compositor, productor i guitarrista.

A més, José Pablo ha estat premiat pels seus dots amb la guitarra en diversos certàmens de música, com el de Zarautz, i ha participat en festivals de tot el món.

Un altre apunt: Blanca Paloma actuarà aquest dissabte en vuitena posició, per darrere del representant xipriota i just abans que la sueca Loreen amb Tattoo.

Per acabar: Després de guanyar el Benidorm Fest, Blanca Paloma es troba entre les favorites per guanyar Eurovisió. Segons les cases d'apostes, la seva proposta es troba en els primers cinc llocs per endur-se la victòria.

Categoria: La Jungla