La Jungla
Paula Badosa i Juan Betancourt, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Paula Badosa i Juan Betancourt, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Famosos

Paula Badosa i Juan Betancourt trenquen: tots els detalls d'una ruptura anunciada

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Paula Badosa i Juan Betancourt, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Paula Badosa i Juan Betancourt, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

Paula Badosa i Juan Betancourt han donat per acabada la seva relació, un any i mig després que comencessin a sortir. Fa tres mesos que no hi ha fotos de la parella, i els rumors s'havien disparat els últims dies per l'absència d'ell als partits de l'empordanesa al Mutua Madrid Open.

Què en sabem? Aquest dimecres al vespre, la revista ¡Hola! ha confirmat la ruptura entre Paula Badosa i Juan Betancourt. La parella travessava una crisi des de feia mesos, i la situació no s'ha pogut reconduir. És per això que el model cubà ni tan sols s'ha deixat veure a la Caja Mágica per donar suport a la tennista.

En detall: Paula Badosa i Juan Betancourt han tallat aquesta primavera, després de veure com feia mesos que la seva relació s'havia refredat. A més, la decisió de separar-se la va prendre ell. Una ruptura que s'ha manifestat també a les xarxes socials. Ell ha deixat de seguir-la a Instagram, mentre ella sí que es manté encara entre les prop de 370.000 persones que el segueixen.

D'on venim? La tennista i el model van iniciar la seva relació durant l'estiu de 2021. Es van conèixer a través de les xarxes socials, i de seguida van començar a sortir. "Vaig rebre un missatge seu i vam començar a parlar i a coneixe'ns", va explicar Badosa fa mesos en una entrevista.

A més, aleshores ella sortia d'una relació amb el presentador David Broncano, i ell acabava de trencar la seva història d'amor de dos anys amb l'actriu Andrea Duro. Abans, havia estat parella de Rocío Crusset, la filla model dels periodistes Mariló Montero i Carlos Herrera.

Per acabar: Durant el Mutua Madrid Open, Paula Badosa ja va fer notar l'absència de Juan Betancourt a les graderies amb un comentari sobre Broncano que es va fer viral. La tennista va agrair la visita dels seus "millors fans", en referència al presentador i la seva parella actual, Silvia Alonso, mentre el cubà ni tan sols hi era. 

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Famosos