La Jungla
Foto: | Europa Press
Famosos

Forta indirecta de Paula Badosa al seu nòvio, Juan Betancourt, amb qui estaria a punt de deixar-ho

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Europa Press

Si fa uns dies Pilar Rubio i Sergio Ramos es veien esquitxats pels rumors d'una forta crisi de parella, ara els rumors, i cada vegada més forts, esquitxen la parella formada per la tenista catalana Paula Badosa i el model cubà, Juan Betancourt.

Què sabem? Des de fa uns dies es comenta que la tenista catalana i el seu nòvio podrien estar vivint una delicada situació. Una delicada situació en forma de crisi de parella. De manera que podrien acabar deixant la seva relació, que es va conèixer l'agost del 2021.

Què ha passat? Aquests dies es disputa a Madrid el torneig de tenis, Mutua Madrid Open. Un torneig on Paula Badosa competia, però ha estat eliminada a vuitens de final. Uns partits de tenis on la catalana ha rebut el suport d'amics i familiars, però no el de la seva parella. Per aquest motiu es comenta que Paula i Juan estarien vivint una situació delicada, que podria acabar amb ruptura. I és que en tots els partits importants que Paula ha disputat fins avui dia, Juan sempre l'hi ha anat a donar suport des de les grades.

En profunditat: Els qui si han donat suport a Paula Badosa han estat el presentador de televisió David Broncano, que va ser exparella de Paula, i la seva actual nòvia, Silvia Alonso. I precisament a ells dos Paula Badosa, a través de les seves xarxes, el seu Instagram, els hi ha dedicat un bonic missatge. Un missatge que molts interpreten com una sonada indirecta a la seva encara parella, que no li ha donat suport en cap moment del torneig, ni tampoc ha dit res d'ella a través de les xarxes. Molt curiós.

Per acabar: Unes xarxes socials on Paula i Juan, des de fa dies, no es deixen veure junts. Un altre fet que crida molt l'atenció tenint en compte que fins fa res es deixaven veure d'allò més bé i enamorats. Ja ho diuen: quan el riu sona, aigua porta. Paula i Juan, a un pas de la ruptura després de dos anys?

 

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Famosos