La Jungla
Cristina Dilla, aquest dimarts a 'El Circ'
Foto: Cristina Dilla, aquest dimarts a 'El Circ' | 8tv
Televisió

Cristina Dilla, anys després del seu últim paper a TV3: "No sé quant fa que no em truquen"

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Cristina Dilla, aquest dimarts a 'El Circ'
Foto: Cristina Dilla, aquest dimarts a 'El Circ' | 8tv

Cristina Dilla voldria tornar a fer sèries a TV3. La veterana actriu, protagonista de clàssics de la televisió pública com Temps de silenci, ha estat aquest dimarts a El Circ de 8tv, i ha explicat que troba a faltar el mitjà però que no li truquen.

Què en sabem? Després d'haver participat, amb papers destacats, de sèries de tanta audiència com Estació d'enllaç, Nissaga de poder, Temps de silenci o Ventdelplà, Cristina Dilla va aparèixer per última vegada a TV3 quan va interpretar la Sílvia Tubau a La Riera. Des d'aleshores, res de res.

Què diu Cristina Dilla? Preguntada sobre el motiu pel qual no ha tornat a fer sèries en tots aquests anys a TV3, l'artista ha apuntat que la decisió no ha estat seva: "Trobo a faltar fer televisió, m'agrada molt. Més que fer cinema", ha expressat abans de deixar ben clar que ja no li truquen per telèfon.

  • "No sé quant fa que no em truquen, però Déu n'hi do".
  • "He fet algun paper curtet, però fa molts anys. Crec que l'últim va ser a La Riera".
  • "Si algú sap per què, que m'ho expliqui".
  • "Suposo que l'edat influeix, ja no ets la noia jove ni la iaia. Aquestes coses de sempre. Què hem de fer?".

A més, ara que s'ha posat de moda recuperar sèries històriques i fer-ne segons parts, Cristina Dilla opina també sobre el remake hipotètic de Nissaga de poder, on interpretava la Neus: "Estaria bé, m'hi apuntaria".

Un altre apunt: Divendres, una altra cara visible de fa uns anys a TV3 va lamentar a El Circ de 8tv que tampoc no li trucaven per sortir a la tele. Es tracta de la Rosa Andreu, presentadora de Malalts de tele amb Toni Soler i Albert Om, que va lamentar no haver tingut més feina a la televisió pública en els últims vint anys: "De vegades em diuen que he deixat la televisió. No, la televisió m'ha deixat a mi. És diferent. No hi ha hagut ni ofertes".