La Jungla
Nerea Sanfe, reportera de l'APM? de TV3
Foto: Nerea Sanfe, reportera de l'APM? de TV3 | Instagram
Televisió

Popular reportera de TV3, assetjada per un excompany: "No puc callar més"

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Nerea Sanfe, reportera de l'APM? de TV3
Foto: Nerea Sanfe, reportera de l'APM? de TV3 | Instagram

Nerea Sanfe travessa una situació força complicada, enfrontada a un excompany de feina de qui no diu el nom però que li fa la vida impossible. Així ho ha denunciat la popular reportera de l'APM? de TV3 a través de les xarxes socials, on està sent víctima d'una campanya d'assetjament i difamació.

Què en sabem? Segons ha detallat la mateixa Nerea Sanfe, la persona que malparla públicament d'ella és un excompany de feina que treballava amb ella a À Punt, la televisió pública valenciana, que s'ha obert perfils falsos a les xarxes socials per atacar-la i calumniar-la.

Què diu Nerea Sanfe?

  • "No puc callar més, ja he callat massa".
  • "Fa uns mesos vaig rebre comentaris d'un compte fals (@cansalamagreta). Comentaris desafortunats, que són mentida i que esmentava els meus pares".
  • "També critica altres companys de professió".
  • "Ara ha obert un altre compte fake (@talents_lamina) i es dedica a escriure coses lletges".
  • "Els dos comptes són de la mateixa persona, una persona que havia treballant amb mi a À Punt"

D'on venim? Nerea ha mostrat també alguns dels comentaris de l'excompany de feina que li ha declarat la guerra, com que "ha fracassat en tots els seus intents" a la tele, que ha fet un "paper lamentable" en d'altres programes i que la corporació valenciana ha intentat "col·locar-la amb calçador" més d'una vegada. A més, la titlla de "influencer que només promociona bijuteria de plàstic" i lamenta que hagi estat promocionada per fer de reportera a l'APM? de TV3.

En detall: Per tot això, Nerea Sanfe demana als seus seguidors que denunciïn el compte i el bloquegin. "Així tindrà més feina la propera vegada", diu.