La Jungla
Xavi Pardo, periodista de RAC1
Foto: Xavi Pardo, periodista de RAC1 | Instagram
Extrema dreta

Un periodista de RAC1 i el nòvio, víctimes d'homofòbia per part d'uns ultradretans

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Xavi Pardo, periodista de RAC1
Foto: Xavi Pardo, periodista de RAC1 | Instagram

Situació força desagradable aquest cap de setmana pel periodista de RAC1 Xavi Pardo, atacat per una família d'ultradretans en un càmping de Vilanova i la Geltrú. També hi havia el seu nòvio escocès, que va patir igualment l'atac del mateix grup d'energúmens.

Què en sabem? Tot va passar a la zona de piscina, quan una família va decidir treure les tovalloles de Pardo i el seu nòvio per posar-s'hi ells. La parella els ho va recriminar, i aquí va començar un episodi d'insults homòfobs i xenòfobs que el periodista ha denunciat a través de Twitter. Segons el seu relat, la dona va amenaçar-lo per gay i li va dir que té "els dies comptats" quan Vox entri al govern espanyol.

Què diu Xavi Pardo?

En detall: Més enllà d'aquesta família que es va identificar amb Vox, Pardo lamenta que a la piscina hi havia molta gent que va presenciar l'escena i no va fer res. "Aturar el feixisme és cosa de tots. Es comença perseguint el diferent, atacant col·lectius vulnerables, i sabem com acaba", assenyala. Per això demana respondre entre tots a la intolerància: "Alcem-nos i fem que siguin ells, els feixistes, els que tinguin els dies comptats".