La Jungla
Belén Esteban, al nou pòdcast de Carlota Corredera
Foto: Belén Esteban, al nou pòdcast de Carlota Corredera | Superlativas
Televisió

Belén Esteban anuncia que canviarà el seu vot habitual el 23-J: "Anem cap enrere"

Barcelona.
Temps de lectura: 3 minuts
Belén Esteban, al nou pòdcast de Carlota Corredera
Foto: Belén Esteban, al nou pòdcast de Carlota Corredera | Superlativas

Després de deixar de ser presentadora de Sálvame, Carlota Corredera ha estrenat 'Superlativas', el seu nou pòdcast on entrevistarà a famoses. La primera convidada ha estat Belén Esteban, qui ha fet explotar les xarxes socials en reconèixer que canviarà el seu vot habitual a les eleccions del 23 de juliol.

D'on venim: Acabada la seva trajectòria a Sálvame, com a presentadora i abans com a directora, es desconeixia el futur laboral de Carlota Corredera, després de generar polèmica i malestar pel seu compromís feminista que va despertar la presentadora arran de presentar Rocío, contar la verdad para seguir viva.

  • Mesos després de dedicar-se temps a si mateixa, la presentadora va anunciar que tindria un propi pòdcast on es parlarà sense complexos ni filtres.

En detall: La primera convidada al pòdcast ha estat Belén Esteban, qui s'ha atrevit a parlar del final de Sálvame, de l'arribada a Netflix, de feminisme i, fins i tot, del seu vot el 23-J. Aquest és l'enllaç del primer episodi de 'Superlativas' complet:

Què diu Belén Esteban: Les eleccions generals del 23-J ha estat el tema que més reaccions ha generat a les xarxes socials i l'han convertit en trending topic. L'estrella de Sálvame ha reconegut que canviarà el seu vot usual en aquestes eleccions per estar en risc els drets humans de la societat, després d'haver dit públicament que el seu vot habitual era a la dreta. Aquests són els titulars del que ha dit:

  • "Estic una mica indecisa, perquè no m'agrada que s'ajuntin diversos partits".
  • "Potser, aquest any, el vot que sempre he tingut no serà".
  • "Hi ha partits amb els quals no estic gens d'acord amb ells".
  • "Sembla que en comptes d'anar cap endavant, anem cap enrere. I s'ha d'anar cap endavant".
  • "Tinc amics que són com germans que han lluitat molt per tenir uns drets i el que no faré jo és, a ells que han patit tant, votar un partit a mitges amb un altre que puguin governar i anar cap enrere".

A més: Com no podia ser d'una altra manera, el pòdcast també ha deixat un espai a la sororitat i la reflexió des d'una perspectiva feminista. Concretament, la veu de l'anomenada 'Doctora Sorora' ha reflexionat sobre la paraula "intensa" i com s'utilitza de manera pejorativa contra les dones.