La Jungla
Ana Obregón i Rocío Carrasco
Foto: Ana Obregón i Rocío Carrasco | RTVE/Telecinco
Televisió

Lamentable reacció d'Ana Obregón per defensar-se: revictimitza Rocío Carrasco

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Ana Obregón i Rocío Carrasco
Foto: Ana Obregón i Rocío Carrasco | RTVE/Telecinco

Des que es va fer públic que Ana Obregón havia sigut mare per gestació subrogada i decidís vendre una entrevista a la revista ¡Hola!, ha estat molt activa a les xarxes socials. L'actriu, per defendre's de les crítiques, ha compartit missatges de suport a Instagram, tot i que ha destacat un amb una demolidora sentència cap a Rocío Carrasco.

D'on venim: Un cop publicada la notícia, es va conèixer que el procés de gestació subrogada s'ha fet amb l'esperma d'Aless Lequio, el fill d'Obregón, que va morir fa tres anys.

  • Molts rostres coneguts s'han manifestat respecte al tema, i programes de televisió han abordat l'assumpte, des de magazins fins als telediaris.
  • Les crítiques s'han centrat en el fet que Ana hagi sigut mare amb 68 anys i que s'hagi fet mitjançant la gestació subrogada.

Al detall: Aquest dijous, Ana Obregón ha compartit un missatge que la defensava, però, a més, qüestionava a Rocío Carrasco com a mare i víctima de violència de gènere.

  • La presentadora ha compartit una història d'una youtuber, que es fa dir "MeryMer Xatnez", on assenyala directament a la filla de Rocío Jurado i Pedro Carrasco, que no s'ha posicionat públicament en l'assumpte.
  • "Estic fins el papo que s'estigui jutjant Ana Obregón per haver complert l'última voluntat del seu fill i hagi portat al món a la seva neta", ha començat dient la youtuber.
  • El demolidor missatge ha arribat a continuació, amb el que ha revictimitzat, un cop més, a Rocío Carrasco: "I s'hagin regat les vestidures durant dos anys amb Rocío Carrasco, que ha acusat un home de maltractament quan 7 jutges no han trobat indicis de delicte i com a mare ha exposat a la seva filla de delinqüent davant de tota la societat, consentint que se l'assenyali i se la destrueixi".
  • La youtuber ha finalitzat el missatge dirigint-se a Ana: "Deixeu a Ana tranquil·la i que sigui feliç".

En profunditat: Amb el missatge compartit per Ana Obregón, es torna a revictimitzar a Rocío Carrasco com a mare maltractada per la seva filla, Rocío Flores, i dona víctima de violència de gènere.