La Jungla
Rocío Carrasco i Gloria Camila
Foto: Rocío Carrasco i Gloria Camila | Telecinco
Televisió

Rocío Carrasco guanya a Gloria Camila en els jutjats: la "demolidora sentència"

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Rocío Carrasco i Gloria Camila
Foto: Rocío Carrasco i Gloria Camila | Telecinco

Rocío Carrasco ha guanyat la guerra judicial que tenia oberta amb la seva germana Gloria Camila. La filla d’Ortega Cano ha perdut el procés judicial que tenia obert contra Carrasco per suposada falsedat documental d’un document en el qual es va basar a la docusèrie En el nombre de Rocío.

D’on venim: Després de l’èxit en audiències i de l’impacte social que va tenir Rocío, contar la verdad para seguir viva, es va emetre una segona sèrie documental on el focus d’atenció va tenir d’objectiu la doble cara de la família mediàtica i com Rocío Jurado ja n’era conscient.

  • El contingut del manuscrit posaria en evidència la infelicitat de Rocío Jurado durant el seu matrimoni amb Ortega Cano, a qui el document no el deixaria en bon lloc.
  • Entre les frases del manuscrit, que també té Ortega Cano des que Rocío el va presentar en seu judicial, durant l’emissió de la docusèrie es va fer pública una d’elles: “Són les vuit del matí i Ortega Cano ja m’ha donat la primera hòstia”.

Al detall: La intenció de Gloria Camila era intentar salvar i netejar la imatge del seu pare i desacreditar Rocío Carrasco, ja que el manuscrit amb les confessions de la seva mare no el deixen en una posició gens favorable.

Què sabem: Segons ha informat Lecturas, Gloria Camila ha perdut el procés judicial contra Rocío Carrasco, amb qui es va querellar per falsedat d’un document privat i un delicte de presentació d’un document fals en el procediment judicial.

  • Es tractaria d’una “demolidora sentència” amb la qual el fiscal defensa que Carrasco no ha comès cap mena de delicte. 

A més: L’Audiència Provincial de Madrid, amb data de 10 de març del 2023, ha arxivat de manera definitiva la querella de Gloria Camila contra la seva germana, deixant sense opcions a un possible recurs d’aquesta.