La Jungla
Paco León, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Paco León, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Famosos

Així és en Marcos, el nou nòvio de Paco León després de separar-se de la seva dona

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Paco León, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Paco León, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

Paco León ha tornat a trobar l'amor. Tres anys després de separar-se de la guionista Anna R. Costa, amb qui té una filla en comú, l'actor andalús estaria sortint ara amb un jove arquitecte anomenat Marcos Antón.

Què en sabem? La parella fa mesos que va començar, tot i que no ha estat fins ara que ha transcendit públicament, amb algunes de les fotos que ells mateixos van compartir fa pocs dies celebrant junts l'Orgull LGTBIQ+ a Madrid. Paco León no ha amagat mai la seva bisexualitat, i sempre ha estat un referent del col·lectiu.

Qui és Marcos Antón? Arquitecte de professió, el madrileny Marcos Antón és decorador d'hotels de luxe i té un estudi d'interiorisme que es diu Mabaestudio. 

En detall: Els rumors sobre una possible relació amb Paco León els va publicar per primera vegada el diari El Mundo fa pocs mesos, quan la periodista Beatriz Miranda va parlar d'un "dissenyador de Marbella" en referència al nou nòvio de l'actor. Una dada errònia però que té una explicació. En aquell moment, Marcos Antón estava decorant l'hotel Hard Rock de Marbella i la parella va ser vista per la Costa del Sol.

A més, Paco León i Marcos Antón fa pocs dies que estan gaudint junts d'unes vacances lluny de casa. Un viatge que inunda de fotos i vídeos les xarxes socials de la parella, amb les imatges de l'hotel espectacular, rodejat de platges paradisíaques, on s'allotgen junts. 

Un altre apunt: Fent una repassada als seus perfils d'Instagram es pot comprovar que Paco León i Marcos Antón van acomiadar junts el 2022 amb un increïble viatge al Japó; o que aquesta primavera han desconnectat alguns dies a Marràqueix.

D'on venim? Paco León es va separar el 2020 d'Anna R. Costa, després de 14 anys de relació i amb una filla en comú, Manuela León Rodríguez, que ja té 13 anys (la guionista tenia un altre fill d'una parella anterior). Per cert, en alguna ocasió el protagonista d'Aída havia explicat que, quan va conèixer la seva ex, ell tenia nòvio.

Per acabar: Després de deixar-ho amb Anna R. Costa, Paco León torna a tenir nòvio, igual que abans d'estar amb ella. Cap dels dos no s'ha pronunciat encara sobre la seva nova història d'amor, tot i que sembla que les coses van força bé, perquè fins i tot fan broma públicament a la xarxa amb relació a la possibilitat de casar-se. O potser no és cap broma.

Categoria: La Jungla