La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

L'última foto de Rauw Alejandro amb la qual tothom es pregunta el mateix

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

El cantant de Puerto Rico i la catalana de Sant Esteve Sesrovires, Rosalía Vila, ja no són parella. Una trista notícia que s'ha conegut recentment i que ha sacsejat el món del cor i la música.

Què sabem? Rosalía es refugia amb la seva família i amics, després del duríssim cop que s'ha endut sentimentalment. Un cop que ha encaixat després d'acabar la seva gira de festivals, que ha durat molts mesos. I és que la cantant tenia plans de casar-se durant els pròxims mesos amb Rauw Alejandro.

Què ha passat? Durant les últimes hores Rauw Alejandro ha publicat una foto en el seu compte d'Instagram que tothom ha interpretat de la mateixa manera. El cantant, que ha guanyat molts seguidors arran de la seva ruptura amb Rosalía, intenta passar pàgina com pot per superar la ruptura amb la cantant catalana.

En profunditat: Rauw Alejandro ha fet una fotografia durant la nit, aprofitant la lluna plena. Una estampa que ha publicat a les seves xarxes i que ha acompanyat de dues emoticones: unes notes de música i un paper amb un llapis. Una publicació que dona a entendre que el cantant està component noves cançons, que es podran escoltar en els pròxims mesos. Noves cançons on segurament parlarà de la seva ruptura amb Rosalía i donarà més pistes del que ha passat entre tots dos. I és que en els últims dies s'han especulat moltes coses. La que ha agafat més força és la que apunta a una infidelitat per part de Rauw Alejandro amb una explosiva model de cabellera rossa. La foto:

Per acabar: La pregunta que tothom es fa ara és: seguirà Rauw Alejandro els passos de la colombiana Shakira i començarà a disparar contra Rosalía en els seus nous temes? I és que Shakira, amb motiu de la seva separació amb Gerard Piqué, no ha parat de publicar temes donant pistes de tot el que va passar i atacant al que va ser jugador del Barça, amb qui té dos fills. També ha atacat a la nova nòvia de Piqué, la jove de Barcelona, Clara Chía, a qui no pot ni veure.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Rosalía