La Jungla
Foto: | Telecinco
Xarxes

Jorge Javier Vázquez reapareix: està a Buenos Aires i fa plorar amb el que diu

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Telecinco

El presentador de Telecinco, Jorge Javier Vázquez, es troba de viatge a Buenos Aires després de gaudir d'una escapada per Europa amb la seva exparella, Paco, amb qui manté una excelent relació tot i la ruptura.

Què sabem? L'útima vegada que Jorge Javier Vázquez va donar senyals de vida a través de les xarxes socials va ser a principis de juny, quan hi havia tot l'escàndol del final del programa Sálvame després de 14 anys en antena. Un programa que va acabar el passat 23 de juny.

Què ha passat? Dos mesos més tard, el català de Badalona ha tornat a les seves xarxes socials. Ho ha fet amb un llarguíssim missatge que emociona que ha publicat en el seu perfil personal d'Instagram. També ha dit on es troba actualment: de viatge a Buenos Aires, una ciutat que li encanta.

En profunditat: Jorge Javier Vázquez, a banda de la televisió, és un gran amant del teatre. Per aquest motiu, al seu pas per Buenos Aires ha anat a veure, en tres ocasions seguides, a la cantant i actriu Nacha Guevara. I després de veure-la a l'escenari i emocionar-se molt, ha escrit un llarg text que posa els pèls de punta. "Està sent un viatge emocional molt intens, que em té amb la llàgrima a flor de pell en tot moment", confessa el català. I és que aquests últims mesos no han estat gens fàcils per a ell. S'ha quedat sense el programa Sálvame, sense la versió Deluxe i la seva relació amb els directius de Telecinco no és per tirar coets. A banda dels problemes de salut que té. Tot i això, té contracte amb la cadena fins al 2025, de manera que continuarà cobrant una milionada. I aquest setembre, si tot va bé, estrena un nou programa durant les nits que es dirà Cuentos Chinos. "Penso molt en vosaltres, en tots aquells que em dediqueu un instant de la vostra vida per escriure'm i dedicar-me unes paraules plenes d'afecte", confessa. Parlem d'això:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jorge Javier Vázquez (@jorgejaviervazquez)

Per acabar: Una llarga publicació on acaba donant les gràcies a tothom pel suport que està rebent en aquesta dura etapa de la seva vida. "Us desitjo un mes d'agost inoblidable", escriu el presentador. I acaba amb dues paraules: "Fins sempre".

Categoria: La Jungla