La Jungla
Marc Bartra i Jessica Goicoechea, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Marc Bartra i Jessica Goicoechea, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Famosos

Marc Bartra i Jessica Goicoechea, junts de nou: les imatges que confirmen la reconciliació

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Marc Bartra i Jessica Goicoechea, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Marc Bartra i Jessica Goicoechea, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

Marc Bartra i Jessica Goicoechea s'haurien donat una nova oportunitat. Poques setmanes després dels gestos de la parella que indicaven que havien tallat, el futbolista i la influencer catalans confirmen que estan junts amb unes imatges de les seves vacances.

Què en sabem? En les últimes hores, Jessica Goicoechea ha compartit al seu compte de TikTok dos vídeos de les vacances amb Marc Bartra. Un és un recull d'imatges dels dos en un hotel de platja, gaudint del mar i d'un vaixell privat; i l'altre és l'escapada a una platja, entre gestos de molta complicitat, amb un cor de color blau i mentre sona de fons Arena y sal d'Omar Montes.

@goicoechea

🌞🌴💖

♬ universe (sped up) - thuy

@goicoechea

💙

♬ Arena y Sal - Omar Montes & Saiko & Tunvao

Reaccions: Després de dies de confusió sobre si la parella havia tallat o no, les imatges dels dos junts de vacances han alleugerit els seus fans. Molts han respost amb missatges de satisfacció després de comprovar que Bartra i Goicoechea estan junts de nou.

D'on venim? Els rumors de ruptura entre Bartra i Goicoechea van sorgir a mitjans de juliol. Després de diversos dies de rumors sobre una possible crisi de la parella, les alarmes van saltar quan tots dos es van deixar de seguir mútuament a les xarxes socials. Un gest que s'ha revertit en les últimes hores, quan s'han tornat a fer follow.

Un altre apunt: Bartra i Goicoechea van començar a sortir durant l'estiu de 2022, tot i que no ho van confirmar fins al novembre, quan l'exblaugrana va filtrar per error un vídeo dels dos fent-se petons i abraçades.

Per acabar: La reconciliació de la parella coincideix amb el retorn del futbolista del Penedès al Betis, després d'un any al Trabzonspor turc. El de Sant Jaume dels Domenys tornarà a viure a Sevilla i serà així molt més a prop de Goicoechea, que viu a Barcelona.