La Jungla
Foto: | Instagram
Famosos

Rauw Alejandro i una famosíssima actriu, de cita al Carib per 12.000€ la nit

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

Fa dies es va saber que Rosalía i Rawu Alejandro, després de més de tres anys de relació, havien posat punt final al seu romanç.

Què sabem? Rosalía i Rauw Alejandro, tot i que tenien plans de casar-se, ja no estan junts. Una ruptura que el cantant va confirmar a través de les xarxes socials i que es va produir a Barcelona, a l'emblemàtica Casa Burés.

Què ha passat? La revista Semana, avui dimecres 9 d'agost, publica en exclusiva una informació que deixa fatal a Rauw Alejandro. Una informació que destapa una gran infidelitat del cantant a la catalana Rosalía, que ho està passant molt malament amb tota la ruptura.

En profunditat: La revista explica que Rauw Alejandro i una famosa actriu de Madrid, durant el juny del 2021, van compartir diverses nits d'amor en un caríssim hotel de República Dominicana. Un hotel que té un total de vuit habitacions i una superfície de més de 3.000 metres quadrats. Unes habitacions ubicades a primeríssima línia del Mar Carib i que només per una nit valen 12.000 euros.

De qui es tracta? La famosa actriu que s'ho va passar pipa amb Rauw Alejandro, mentre ell encara estava sortint amb Rosalía, va ser l'actriu de Madrid, Ester Expósito, coneguda per la sèrie Élite i per l'enorme quantitat de seguidors que té a les xarxes socials, on suma més de 27 milions de persones. Un viatge a República Dominicana amb Rauw Alejandro del qual Ester va presumir a les xarxes socials, tot i que en cap moment va mencionar que estava amb el cantant. Fotos:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ester 🌙 (@ester_exposito)

Per acabar: Aquesta informació de la revista Semana deixa fatal a Rauw Alejandro i dona força a tots els rumors d'infidelitat que durant les últimes setmanes persegueixen al cantant. Es comenta que Rauw Alejandro també hauria estat infidel a Rosalía amb una model colombiana, que es diu Valeria Duque, amb qui hauria coincidit a Mèxic.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Rosalía