La Jungla
Foto: | Instagram
Televisió

L'amiga especial de Rauw Alejandro apareix a la televisió i diu això de Rosalía

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

Fa uns dies es va saber que Rauw Alejandro i Rosalía havien posat punt final a la seva relació, tot i que tenien plans per casar-se.

Què sabem? En els últims dies corre el rumor que Rauw Alejandro hauria estat infidel a Rosalía amb una jove de Colòmbia, que es diu Valeria. Una jove model i actriu amb qui Rauw Alejandro, sembla ser, va passar una nit d'amor a Mèxic.

Què ha passat? Valeria, l'amiga especial de Rauw Alejandro, ha aparegut a la televisió. I ho ha fet per explicar la seva situació, la relació que manté amb el cantant i també per parlar de la catalana Rosalía, que no ho està passant gens bé després de tot el que li ha tocat viure en les últimes setmanes.

En profunditat: Valeria, en el programa de Telecinco, El programa de Ana Rosa, ha explicat que ella no té cap mena de relació amb Rauw Alejandro. "Jo estava a Mèxic fent un curs d'actors de cine i estant allà va tenir lloc el concert de Rauw Alejandro. Jo vaig anar-hi com una fan més", ha assegurat. "Conec a diverses persones de Mèxic i per això després del concert vaig poder anar a l'esdeveniment que es va celebrar. No hi ha cap misteri", ha afegit la jove, deixant clar el que va passa entre ella i l'exparella de Rosalía.

Per acabar: Valeria, que ha deixat clar que en tot moment va ser decisió seva emetre un comunicat a les xarxes per desmentir-ho tot, ha volgut denunciar tot l'odi que des de fa alguns dies no para de rebre per part dels seguidors de Rosalía. I és que els fans de la catalana estan molt molestos amb la situació i es posicionen a favor de Rosalía. "No paro de rebre missatges destructius i plens d'odi de gent propera a Rosalía", ha assegurat Valeria.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Rosalía