La Jungla
L'escena de 'Anatomía de Grey' on surt Sonia Monroy
Foto: L'escena de 'Anatomía de Grey' on surt Sonia Monroy | Twitter
Famosos

Una actriu catalana trenca amb el marit i surt per sorpresa a 'Anatomía de Grey'

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
L'escena de 'Anatomía de Grey' on surt Sonia Monroy
Foto: L'escena de 'Anatomía de Grey' on surt Sonia Monroy | Twitter

Una actriu catalana ha esdevingut fenomen viral en les darreres hores, per una aparició televisiva molt sorprenent, fent d'extra a la sèrie nord-americana Anatomía de Grey, i que coincideix amb la seva ruptura amb el marit. 

Què en sabem? Es tracta ni més ni menys que de Sonia Monroy, que fa anys que viu a Los Ángeles perseguint el seu somni –de moment no realitzat– de convertir-se en una actriu d'èxit. Mentre no es fa un nom a Hollywood, la barcelonina es conforma amb feines menors. L'última, fent d'extra al darrer capítol de la nova temporada d'Anatomía de Grey. La seva aparició s'ha viralitzat a les xarxes socials.

En detall: Després d'aparèixer per sorpresa a la televisió estatunidenca, Sonia Monroy ha estat a Telecinco per donar els detalls de la seva aventura americana, i ha acabat explicant que s'ha separat del seu marit. L'artista portava set anys de relació amb Juan Diego, un colombià 22 anys menor que ella amb qui s'havia casat, i ara s'han divorciat.

A més, Monroy ha assegurat que continua enamorada i que té l'esperança de tornar amb ell. "Ens estimem i respectem, però no volem el mateix de la vida per la diferència d'edat", ha explicat ella amb llàgrimes als ulls.

Un altre apunt: Coincidint amb la ruptura, Sonia Monroy també té nova cançó. Es titula Trikitri i parla d'una dona que vol oblidar l'amor i que gaudeix del sexe i les relacions sense compromís. Res a veure amb el que explicava minuts abans, quan deia que volia tornar amb el seu marit.