La Jungla
Mercedes Milá, després de ser rescatada a Menorca
Foto: Mercedes Milá, després de ser rescatada a Menorca | Instagram
Famosos

Mercedes Milá, rescatada a la mar: anava a la deriva amb el seu vaixell a Menorca

Barcelona.
Actualitzat: Dimecres, 16 d'agost de 2023. 16:42
Temps de lectura: 2 minuts
Mercedes Milá, després de ser rescatada a Menorca
Foto: Mercedes Milá, després de ser rescatada a Menorca | Instagram

Ensurt de Mercedes Milá durant les vacances d'estiu a Menorca, quan navegava amb el seu vaixell després de sortir del port de Maó. La presentadora d'Esplugues de Llobregat no duia suficient gasolina i la nau ha quedat a la deriva.

Què en sabem? Segons ha explicat ella mateixa a les seves xarxes socials després de ser rescatada aquest diumenge, l'incident va tenir origen en un error de càlcul a l'hora de posar benzina. Mercedes Milá va intentar carregar abans de deixar el port de Maó, però no va poder i amb la que duia no en va tenir prou. Amb ella hi havia la seva neboda Ana Enrich i el seu gos Scott.

En detall: Després de quedar-se sense gasolina, Milá i companyia van viure algun moment de perill quan van estar ben a punt de col·lisionar contra una zona de roques. Tot i que el que ha impactat de debò a la presentadora ha estat la "falta de solidaritat" de la resta de navegants, que li van negar l'ajuda des de les seves embarcacions. Finalment va ser el seu amic Javier Herrero qui va rescatar-la.

Què diu Mercedes Milá? Notablement emprenyada, la presentadora de televisió no ha estalviat cap retret a tots aquells que van evitar auxiliar-la a ella, la seva neboda i el gos: "És absolutament acollonant, la falta de solidaritat. Això vol dir que el 90% dels que entren al port de Maó són uns capsigranys, que no saben que al mar s'ha d'ajudar a la primera".

Un altre apunt: Més enllà de l'incident a les costes de Menorca, Mercedes Milá també és notícia per la seva tornada aquest dimecres a La 1. La presentadora serà la protagonista d'una nova entrega de Viaje al centro de la tele, que ha decidit homenatjar-la recordant alguns dels seus programes més recordats a RTVE, com Dos por dos, Buenas Noches, Jueves a jueves o El martes que viene.