La Jungla
Silvia Bronchalo, a la sortida de la presó de Koh Samui
Foto: Silvia Bronchalo, a la sortida de la presó de Koh Samui | Telecinco
Televisió

Silvia Bronchalo, mare de Daniel Sancho, trenca el silenci: "Ningú està preparat per això"

Barcelona.
Actualitzat: Divendres, 18 d'agost de 2023. 10:54
Temps de lectura: 3 minuts
Silvia Bronchalo, a la sortida de la presó de Koh Samui
Foto: Silvia Bronchalo, a la sortida de la presó de Koh Samui | Telecinco

Silvia Bronchalo ha parlat. Després de la segona visita a la presó de Koh Samui, i quan ningú no esperava que ho fes, la mare de Daniel Sancho s'ha apropat aquest divendres als mitjans de comunicació i ha donat les primeres declaracions des de la detenció del seu fill.

Què en sabem? Tal com va fer dijous, en la primera visita al seu fill a la presó, Silvia Bronchalo ha tornat aquest divendres al centre penitenciari de Koh Samui amb un posat molt seriós i sense fer declaracions. La seva mà dreta, Vicente Cacho, explicava que encara està "molt afectada" per la situació. Però tot ha canviat a la sortida, quan l'ex de Rodolfo Sancho ha rebut per sorpresa els periodistes i ha parlat pels mitjans.

Què diu Silvia Bronchalo?

  • "Us agraeixo molt l'interès i l'empatia, està sent molt difícil. En Daniel està bastant millor".
  • "Jo no soc mediàtica, no tinc cap interès en sortir a la televisió i us agraeixo molt el respecte".
  • "En Daniel està tranquil i només espero que es resolgui tot això. Porta deu dies, està bastant millor tenint en compte la situació".
  • "S'ha emocionat molt, com jo també. Ningú esperava una cosa així, ningú està preparat per rebre una notícia així. No et prepara ningú".

En detall: Cal recordar que Silvia Bronchalo no creu en la culpabilitat del seu fill —malgrat que el propi Daniel Sancho ha confessat que va ser ell qui va assassinar i esquarterar Edwin Arrieta—, i així mateix ho va fer saber el seu cercle aquest dijous quan va sortir de la presó "destrossada i en shock".

D'on venim? Després de la primera visita a la presó aquest dijous, els periodistes que cobreixen el cas des de Tailàndia revelaven l'acord al qual han arribat per respecte a la família. Tal com han explicat Jorge Luque de Telecinco i Marina Ribel de TVE, la premsa havia decidit no fer cap pregunta a Silvia Bronchalo per no incomodar-la, i esperar que fos ella qui prengués la iniciativa de parlar amb els mitjans. Una circumstància que s'ha donat aquest divendres, quan fa poc més d'un dia que la mare de Daniel Sancho és a l'illa.

Un altre apunt: El pas endavant de Silvia Bronchalo coincideix amb les últimes novetats del cas. Segons Sucheep Chadakarn, capità de policia tailandès a càrrec de la investigació, en declaracions a NBC News, Daniel Sancho hauria explicat que "anava a casar-se amb una altra persona a Indonèsia". Així ho ha confirmat també el cercle del jove cuiner al diari La Razón, que assegura que planejava casar-se de forma immediata amb la seva nòvia Laura a Bali.

Per acabar: Mentre Silvia Bronchalo és a Tailàndia, Rodolfo Sancho ha estat vist els últims dies a Fuerteventura. Malgrat que en un primer moment s'havia filtrat als mitjans que l'actor havia volat al país per visitar el seu fill, la realitat és que continua a l'illa canària on viu amb la seva dona, Xènia Tostado, i la seva filla Jimena.

Categoria: La Jungla