La Jungla
Carlos Sobera, presentador de 'First Dates'
Foto: Carlos Sobera, presentador de 'First Dates' | Cuatro
Televisió

De 'First Dates', a la presó: un concursant assassina un altre home en un bar

Barcelona.
Actualitzat: Dijous, 24 d'agost de 2023. 13:20
Temps de lectura: 1 minut
Carlos Sobera, presentador de 'First Dates'
Foto: Carlos Sobera, presentador de 'First Dates' | Cuatro

Commoció entre l'equip de First Dates pel crim que hauria comès un dels seus concursants. L'home ha estat detingut, acusat d'homicidi.

Què en sabem? Els fets van passar dimecres 16 d'agost en un bar de Còrdova. El presumpte agressor és un concursant de First Dates de Cuatro, i la víctima és un veí del seu barri d'entre 45 i 50 anys.

Qui és? El concursant que ara es troba detingut és l'Eloy, un militar i ensinistrador de gossos de 44 anys, solter i sense fills. És aquest:

En detall: El crim es va produir sobre les 10:30 hores, quan tots dos van mantenir una forta discussió a l'interior del local. Feia poques setmanes que el presumpte homicida havia estat a la televisió al programa de Carlos Sobera. A mitja disputa es va dirigir a la cuina, va agafar un ganivet de grans dimensions i va clavar 27 punyalades a la víctima.

Per acabar: Malgrat que un altre client va intentar aturar l'agressió, llançant fins i tot una cadira contra el presumpte homicida, només va parar d'apunyalar la víctima quan va aparèixer l'amo del local. Aleshores, l'agressor es va amagar als lavabos, i en va sortir quan va ser detingut per la policia espanyola.