La Jungla
Foto: | TV3
Ràdio

Guerra de famoses catalanes: Marta Torné odia Juliana Canet i li dedica aquest missatge

Barcelona.
Actualitzat: Divendres, 8 de setembre de 2023. 09:03
Temps de lectura: 3 minuts
Foto: | TV3

La presentadora i actriu catalana Marta Torné ha deixat claríssim que Juliana Canet, de Catalunya Ràdio, li cau fatal i que no la pot ni veure.

Què sabem? Va ser ahir dijous 7 de setembre quan en el programa on participa Juliana Canet, de Catalunya Ràdio, presentat per Roger Carandell, es va parlar d'Eufòria, el programa musical de TV3 que presenta Marta Torné.

Què ha passat? Les paraules que va pronunciar Juliana Canet han arribat a les oïdes de Marta Torné. I no li han fet gens de gràcia. Per aquest motiu Torné li ha dedicat unes paraules no molt maques, amb les quals deixa claríssim que no li cau gens bé i no la suporta.

En detall: Juliana Canet, ahir a Catalunya Ràdio, va dir que durant la nit del dimecres 6 de setembre va anar al festival Mussol que es va celebrar a la zona del Paral·lel, a Barcelona. Un festival on, entre d'altres, va actuar el cantant Triquell, que va fer-se famós gràcies a la primera edició del programa Eufòria. Les paraules de Juliana Canet van ser: "quan va sortir a tocar el Triquell tothom es va tornar boig i la gent va començar a aplaudir. Els seus companys d'Eufòria van fer un silenci absolut i no li van dir res. Això vol dir que es porten fatal i que hi ha molta enveja entre ells".

Per acabar: Les paraules de Canet no han agradat gens a Marta Torné. Per aquest motiu la presentadora i actriu li ha dedicat unes paraules una mica fortes. Són aquestes: "Aquesta noia no forma part de l'equip d'Eufòria i el que diu és mentida. Nena, deixa ja de parlar del nostre programa que no tens ni idea de res". Unes paraules que deixen claríssim el molt mal rotllo que hi ha entre elles. Un mal rotllo que no ve d'ara, si no de fa temps. I és que a principis del 2023 Marta Torné va visitar Catalunya Ràdio i va concedir una entrevista a Roger Carandell i Juliana Canet. Ho va fer per promocionar la darrera edició del programa de TV3, Eufòria. En aquell moment semblava que hi havia bon rotllo entre les dues i inclòs Juliana Canet va dir a Marta Torné que tenia la pell de la cara molt ben cuidada i que li feia molta enveja. Uns mesos més tard, Juliana Canet, a Catalunya Ràdio, la va dir grossa contra Marta Torné, dient que no entén com una persona com ella està a TV3 presentant un programa perquè no en té ni idea de parlar el català i ho fa fatal.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Ràdio TV3