La Jungla
Foto: | Antena 3
Televisió

Núria Roca i Juan del Val discuteixen en directe: vacances fatídiques a Menorca

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Antena 3

La presentadora valenciana Núria Roca i el seu marit Juan del Val, ahir dijous 7 de setembre a la nit, van protagonitzar un moment de tensió en el programa El Hormiguero.

Què sabem? Pablo Motos ahir va tornar a comptar en el plató del seu programa amb Tamara Falcó, que va renegar del seu vestit de núvia, amb el matrimoni format per Núria Roca i Juan del Val i la periodista i presentadora Cristina Pardo, que va dir que aquest estiu havia estat molt especial per a ella perquè havia deixat de fumar, havia fet molt esport i s'ha retrobat amb amics de la infància.

Què ha passat? Núria Roca i Juan del Val, parlant de les seves vacances, van explicar la tensa situació que van viure quan estaven amb tota la família a Menorca. Unes vacances que Juan del Val va acabar abans d'hora, marxant de l'illa i deixant allà a la seva dona i fills.

En detall: Núria Roca va explicar que aquest any va llogar una casa a Menorca per passar-hi 15 dies. Unes vacances que en un principi havien de ser perfectes. Però no ho van ser. I és que el seu marit, Juan del Val, el cinquè dia d'estar a Menorca amb la dona i els fills, es va atabalar i va prendre la dràstica decisió de marxar. Per aquest motiu va tornar a Madrid, on viuen durant l'any, per estar sol i fer vacances de veritat, segons va dir, sense la dona i fills. "Jo el que volia era veure toros, beure cervesa i veure el mar. No em venia de gust estar amb ells en una casa. Jo prefereixo anar a un lloc, veus als teus amics i al tercer dia marxes i te'n vas a un altre lloc", va argumentar.

Per acabar: Núria Roca i Juan del Val no només es van tirar els plats pel cap, parlant de les seves nefastes vacances a Menorca. També van parlar del casament de Tamara Falcó, on van ser convidats. Roca va dir que tot va sortir genial, mentre que del Val ho va criticar tot. Va dir que la cerimònia va ser pesada i molt llarga i que el menjar no estava massa bo i que va ser molt escàs. Unes paraules que no van agradar gaire a Falcó, tot i que davant les càmeres va riure i fer com si res.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: La Sexta