La Jungla
Foto: | Instagram
Televisió

Anna Castillo parla de les relacions sexuals amb el seu nòvio, Álvaro Mel

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

La catalana Anna Castillo ha estat l'última actriu convidada en el programa La Resistencia, presentat per David Broncano. La de Barcelona, al seu pas pel programa, ha respost a les dues preguntes clàssiques: la dels diners i la del sexe.

Què sabem? Anna Castillo ha visitat el programa de Broncano per parlar del seu últim èxit a la plataforma Netflix, la pel·lícula de terror Nowhere.

Què ha passat? La catalana ha deixat clar que les coses li van molt bé. Tant en l'àmbit sentimental, com en l'àmbit professional i econòmic. Unes declaracions molt sinceres i espontànies que han sorprès molt al presentador.

En detall: Preguntada pels diners que té al banc, Anna Castillo s'ha mostrat molt clara amb el tema. Ha dit que aquest any, de moment, no ha treballat tant en comparació a l'any passat. En aquest sentit, ha dit que l'any 2022 va ser un molt bon any per a ella, on va facturar molts diners. Per aquesta raó es va poder comprar la seva segona casa. "L'any passat em va entrar molts diners", ha confessat.

A més: També ha parlat de les relacions sexuals que ha mantingut durant aquest últim mes. "No sé quantes vegades", ha començat dient. "He tingut sexe", ha afegit. Unes paraules que ha repetit fins en quatre ocasions. "Sí, ha estat un bon mes", ha acabat dient, sense confirmar el nombre exacte de relacions sexuals que ha mantingut. Unes declaracions amb les quals confirma que la seva relació amb l'actor Álvaro Mel avança amb força i les coses entre tots dos, de moment, van molt bé.

Per acabar: Anna Castillo i Álvaro Mel es van conèixer durant la gravació de la sèrie de Netflix, Un cuento perfecto. Va ser aquest mes d'agost quan una revista del cor va publicar les seves primeres imatges junts, gaudint d'un passeig molt romàntic per Madrid. Anna Castillo, abans de començar a sortir amb Mel, tenia una relació de cinc anys amb la seva exnòvia Lara Blanco.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Telecinco