La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

La foto més especial de Rebecca Lima i Jordi Cruz, minuts abans de donar a llum

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

El xef de Manresa i la seva parella de Brasil, Rebecca Lima, són pares d'una criatura que es diu Noah. Un bebè que va néixer a finals del mes d'agost, concretament el dia 21, tal com ells dos van comunicar a través de les xarxes socials.

Què sabem? Rebecca Lima està vivint una època molt especial, ja que està experimentant sensacions completament noves en ser mare per primera vegada. Durant les últimes hores, a través de les xarxes socials, ha recordat com va ser el moment del naixement del seu fill i tot el procés del part.

Què ha passat? La de Brasil ha publicat una imatge molt especial per a ella, on apareix minuts abans de donar a llum. En el seu costat apareix la seva parella, Jordi Cruz, que li dona la mà i està pendent d'ella en tot moment. Una publicació que ha desfet als seguidors de la parella.

En detall: Rebecca Lima ha recordat com va ser el naixement del seu primer fill. La de Brasil, que es una enamorada de Barcelona, Catalunya i les seves tradicions, ha explicat que ella volia que el part fos de manera natural, però finalment va acabar sent per cesària. "Va ser una experiència inoblidable, el dia més especial de la meva vida i molt millor del que em podia imaginar", confessa. "Vaig tenir a un equip meravellós que em va donar molta confiança i sempre que veig les fotos del moment m'emociono molt", reconeix. La foto del moment del part amb Jordi Cruz és aquesta:

Per acabar: Rebecca Lima també ha mostrat a través de les xarxes com ha quedat l'habitació del seu fill petit, Noah. Una habitació en tons marrons i blancs, que han moblat i decorat fins a l'últim detall completament gratis gràcies a la col·laboració que han fet amb una botiga de mobles infantils.

 

Categoria: La Jungla