La Jungla
Foto: | Instagram
Famosos

L'ex d'Álex Lequio és casa aquest cap de setmana: tots els detalls de com serà

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

Carolina Monje, la que va ser parella d'Álex Lequio, ha trobat l'amor i està molt il·lusionada. El seu nou nòvio és un jove de Barcelona que també es diu Álex i té molts diners. Un amor que aquest cap de setmana tots dos celebraran amb un gran casament.

Què sabem? Fa tres anys, el jove Álex Lequio va perdre la vida a causa del càncer. Una mort que va deixar molt tocada a la presentadora i actriu Ana Obregón, a Alessandro Lequio i també a Carolina Monje, que era la seva nòvia.

Què ha passat? Carolina Monje ha aconseguit superar la mort de la seva exparella i ha refet la seva vida. Tant és així que aquest cap de setmana es casa amb el seu nou nòvio. Una celebració que segons avança el portal Vanitatis durarà tres dies, de divendres a diumenge.

En detall: Serà aquest cap de setmana quan Carolina Monje es casi amb la seva parella Álex Lopera. Un casament que durarà tres dies: començarà aquest divendres 6 d'octubre amb una festa de temàtica blanca, a l'hora de dinar, i acabarà el diumenge. El dia important serà el dissabte 7 d'octubre, que serà el dia quan la parella es casi. Ho faran a l'església de Begur a les dotze del migdia.

A més: Després de la cerimònia, on no es preveu que assisteixi Ana Obregón, els convidats i els nuvis continuaran la festa en un hotel que regenta la família d'ella, ubicat a la zona de la Costa Brava. Una celebració que es preveu que s'allargui fins a altes hores de la matinada. El diumenge serà l'últim dia de la celebració i la parella, que ja s'haurà casat, ha organitzat un dinar amb els seus amics més íntims per acabar de rematar la festa.

Per acabar: Carolina Monje va anunciar el seu casament amb Álex Lopera a finals del desembre del 2022. Ho va fer a través del seu compte d'Instagram amb diverses fotografies. En una d'ella presumeix del caríssim anell que li va regalar el seu futur marit.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Ana Obregón