La Jungla
Foto: | Instagram
Famosos

Sorpresa en el casament de Carolina Monje: convida a aquesta VIP de Telecinco

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

Aquest cap de setmana s'ha casat a la Costa Brava, a Begur, la que va ser nòvia del fill d'Ana Obregón. Parlem de Carolina Monje, dissenyadora de roba, que viu a Barcelona i s'ha casat amb la seva parella, un empresari que també viu a Barcelona i es diu Álex, com el fill d'Obregón.

Què sabem? Carolina Monje ha refet la seva vida després de la mort a causa del càncer del fill d'Ana Obregón. El jove va perdre la vida amb només 27 anys a Barcelona després de molts anys lluitant contra la malaltia.

Què ha passat? Monje, que té una marca de roba que porta el seu nom, s'ha casat aquest cap de setmana a la Costa Brava. Una celebració que ha durat tres dies: va començar divendres amb una gran festa on els convidats havien d'anar vestits de color blanc i va acabar ahir diumenge amb un dinar.

En detall: Moltíssimes persones han anat al casament de Carolina Monje amb la seva parella, Álex Lopera. Entre tots els convidats ha sorprès la presència d'una VIP de Telecinco. Parlem de Susana Molina, que es va donar a conèixer gràcies al programa Gran Hermano. Ara la de Múrcia, que és molt amiga d'Anabel Pantoja, treballa com a influencer i està sortint amb Guillermo Valle, que és molt amic del nòvio i ara marit de Carolina Monje. Per aquest motiu Susana Molina i la seva parella van ser un dels molts convidats al casament de la dissenyadora de roba, que pel dia del seu casament va lluir dos vestits, tots dos fets per ella.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Susana Molina (@susana_bicho)

Per acabar: Un casament on no va anar Ana Obregón, amb qui Carolina Monje manté una relació cordial després de tot el que ha passat. Ana i Carolina estaven molt unides quan el jove Álex Lequio era viu, però després de la seva mort es van anar distanciant. Tant és així que Carolina Monje no s'ha pronunciat sobre la nova maternitat d'Ana Obregón, per gestació subrogada. Tampoc s'ha interessat a conèixer a la petita Ana Sandra, fruit de les espermes del jove Álex Lequio.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Ana Obregón