La Jungla
Foto: | Instagram
Famosos

La cara i luxosa lluna de mel de Carolina Monje i el seu ja marit, Álex Lopera

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

Carolina Monje, la que va ser parella del fill d'Ana Obregón, es troba gaudint de la seva lluna de mel. Ho fa després de casar-se a la Costa Brava, concretament a Begur, amb el seu nòvio i ara marit, el català Álex Lopera, un jove empresari que té molts diners.

Què sabem? Pel dia del seu casament Carolina Monje va lluir dos vestits. Dos vestits que van estar dissenyats per ella, tot i que no confeccionats. I és que la jove és dissenyadora de moda i té una marca de roba que porta el seu nom.

Què ha passat? El casament de la parella, que va tenir una convidada VIP de Telecinco, va durar tres dies. Va començar el divendres amb una festa blanca, el dissabte va ser el gran dia i el diumenge es va celebrar un dinar amb els amics més íntims.

En detall: Carolina Monje i el seu marit, Álex Lopera, amb qui ha refet la seva vida després de la mort del fill d'Ana Obregón, es troben de lluna de mel. La parella ha viatjat molt lluny fins al sud d'Àfrica. Concretament, es troben a Botswana on estan fent un safari per veure animals. Un viatge on s'estan allotjant a hotels caríssims, no aptes per a totes les butxaques. Un viatge que podrien acabar en algun lloc idíl·lic de platja, que és el que se sol fer en aquests casos. De fet, és el mateix que va fer Tamara Falcó. Primer uns dies de safari i després platja i descans.

Per acabar: El casament de Carolina Monje no ha fet gens de gràcia a Ana Obregón. Així ho van comunicar en el programa Fiesta, dels caps de setmana de Telecinco. La presentadora i actriu no té cap mena de relació amb qui va ser la parella del seu fill i sembla que el casament de Monje, a Obregón, no li ha agradat gens. Per aquest motiu no només està trista, sinó també decebuda amb la jove catalana.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Ana Obregón