La Jungla
Foto: | RTVE
Televisió

Ana Obregón trista i decebuda amb el casament de Carolina Monje, ex del seu fill

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | RTVE

Aquest cap de setmana s'ha casat a la Costa Brava la jove Carolina Monje, dissenyadora de roba, que durant un temps va estar sortint amb Álex Lequio, el fill d'Ana Obregón, que va perdre la vida fa tres anys a Barcelona a causa del càncer. Només tenia 27 anys.

Què sabem? Ana Obregón ha parlat del casament de Carolina Monje, que s'ha casat amb el seu nòvio Álex Lopera, amb qui ha refet la seva vida. Una celebració que ha durat tres dies, des de divendres fins ahir diumenge.

Què ha passat? Ana Obregón ha dit el que pensa del casament de Carolina Monje. Ho ha fet en el programa Fiesta, dels caps de setmana de Telecinco presentant per Emma García. L'encarregat de donar a conèixer el punt de vista d'Obregón ha estat Luis Rollán, gran amic seu.

En detall: Luis Rollán ha estat l'encarregat de fer públic com se sent Ana Obregón, ara que l'última parella del seu fill, Carolina Monje, s'ha casat amb el seu nòvio, el català Álex Lopera. "Entenc perfectament que és una noia jove i me n'alegro molt per ella", ha començat dient Rollán. "He pogut parlar amb Ana Obregón i hi ha una part de tristesa perquè per a ella tot això és molt trist i molt dur", ha afegit el col·laborador de Telecinco.

Per acabar: En el programa també han deixat clar que la relació entre Ana Obregón i Carolina Monje, actualment, és completament nul·la. Han deixat en l'aire si Obregón li ha enviat un missatge privat o no a Monje, per felicitar-la pel seu casament. Tot i que per les paraules de Luis Rollán s'entén que Ana Obregón no ha dit res, ni tampoc li ha fet cap regal. Una celebració de tres dies a la Costa Brava que ha congregat a moltes persones, entre elles a una famosa de Telecinco que es va donar a conèixer gràcies al programa Gran Hermano.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Ana Obregón