La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

Pluja de crítiques a Laura Rosel en el seu debut com a actriu a Sabadell

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

La periodista i presentadora catalana, Laura Rosel, ha debutat aquest cap de setmana com a actriu. Ho ha fet en la seva ciutat natal, Sabadell. Una nova experiència en la seva trajectòria com a periodista, canviant els platós de televisió i estudis de ràdio, pels escenaris, el teló, el públic i els aplaudiments.

Què sabem? Laura Rosel ha actuat aquest cap de setmana en el Teatre Principal de Sabadell. Ho ha fet en l'obra de teatre Atemptat, dirigida per Albert González. La que va ser presentadora de l'emissora Catalunya Ràdio ha compartit escenari amb els actors Georgina Latre i Òscar Castellví.

Què ha passat? Laura Rosel, en el seu compte d'Instagram, ha mostrat algunes fotos de com ha estat el seu debut com a actriu a Sabadell. Una publicació que no ha estat exempta de polèmica. I és que la periodista, que ara està a TV3 amb un programa on parla sobre pornografia, ha rebut crítiques per part dels seus seguidors.

En detall: Quatre imatges són les que Laura Rosel ha publicat a les seves xarxes socials, per compartir amb els seus seguidors com ha estat el seu debut com a actriu. Un repte pel qual s'ha preparat a consciència. Una publicació en el seu compte d'Instagram que ha estat marcada per la polèmica. I és que la de Sabadell ha hagut de fer front a certs comentaris que segur no li han fet cap mena de gràcia. Tot el contrari. "Avui en dia tothom pot fer d'actor. La gent amb formació no té oportunitats, ara una trista periodista sí", "És una vergonya" o "A veure quan et dura aquest regal" són alguns dels missatges que es poden llegir a les seves xarxes.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Laura Rosel Sola (@laurarosel)

Per acabar: Uns atacs on titllen a Laura Rosel de ser una intrusa en el món de l'actuació i una endollada. La periodista i presentadora ha optat per ignorar els comentaris i no dir res al respecte.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Instagram